Xbox One X Console 1 TB + Fallout 76 (Robot White Special Edition) Xbox One

Foutje gevonden?
Xbox One X Console 1 TB + Fallout 76 (Robot White Special Edition) Xbox One Xbox One
Xbox One X Console 1 TB + Fallout 76 (Robot White Special Edition) Xbox One
Uit sinds vrijdag 23 november 2018
 
Laatste prijswijziging op maandag 30 maart 2020
Laatste controle op zaterdag 4 april 2020

Over Xbox One X Console 1 TB + Fallout 76 (Robot White Special Edition) Xbox One

Ontdek de grootste wereld die ooit is ontworpen voor het legendarische Fallout-universum. Deze bundel bevat een Special Edition Robot White Xbox One X console met bijpassende controller. Verken, bouw en overwin in een uitgestrekte post-nucleaire woestenij. Ontdek de grootste en meest dynamische wereld die ooit is ontworpen voor het legendarische Fallout-universum. De geheel nieuwe graphics en belichting brengen zes verschillende regio's in West Virginia tot leven, van de bossen van Appalachia tot de rode vlakten van de Cranberry Bog. Ga er alleen op uit of speel samen met andere overlevenden om toegang te krijgen tot het ultieme wapen: de nucleaire raket. Deze bundel bevat de volledige downloadversie van Fallout 76, een unieke Special Edition Robot White Xbox One X console met bijpassende controller en biedt 4K Ultra HD Blu-ray, 4K-videostreaming en audio van topkwaliteit. Xbox One X Met 40% meer vermogen is de Xbox One X de krachtigste console ooit en maakt het 4K gaming écht mogelijk. Games spelen beter op Xbox One X. Bij deze speciale editie heeft de console een robot witte kleur in plaats van zwart. Geniet van vloeiende 4K gameplay, zelfs op een 1080p scherm. De console heeft 6 teraflops grafische rekenkracht (GPU), 320 GB per seconde geheugensnelheid en 8 CPU cores. Uiteraard speel je ook de beste line-up van Xbox One, Xbox 360 en originele Xbox klassiekers op Xbox One X. Alle Xbox One accessoires werken ook op Xbox One X, zodat je je favoriete controller kan blijven gebruiken. Het tijdperk van échte 4K gaming is eindelijk aangebroken. Xbox One X, de krachtigste console ooit, is verkrijgbaar vanaf 7 november 2017. •Maakt 4K gaming écht mogelijk •Games spelen beter op Xbox One X •40% meer vermogen dan elke andere console •4K Blu-ray speler •Werkt met alle Xbox One accessoires •Speelt ook Xbox One, Xbox 360 en originele Xbox games Fallout 76 Bethesda Game Studios, de bekroonde ontwikkelaars van Skyrim en Fallout 4, verwelkomen je in Fallout 76. De online prequel waar elke overlevende een echt persoon is. Werk samen, of niet, om te overleven. Onder de dreiging van nucleaire vernietiging, ontdek je de grootste meest dynamische wereld ooit gecreëerd in het Fallout universum. Reclamation Day, 2102. 25 jaar nadat de bommen zijn gevallen ga jij en je mede Vault Dwellers, gekozen uit de beste en slimste van het land, op avontuur in het post-nucleaire Amerika. Speel alleen of samen terwijl je de wereld ontdekt, quests voltooit, bouwt en overwint tegen de grootste bedreigingen uit het Wasteland.

Ontdek de grootste wereld die ooit is ontworpen voor het legendarische Fallout-universum. Deze bundel bevat een Special Edition Robot White Xbox One X console met bijpassende controller.

Verken, bouw en overwin in een uitgestrekte post-nucleaire woestenij. Ontdek de grootste en meest dynamische wereld die ooit is ontworpen voor het legendarische Fallout-universum. De geheel nieuwe graphics en belichting brengen zes verschillende regio's in West Virginia tot leven, van de bossen van Appalachia tot de rode vlakten van de Cranberry Bog. Ga er alleen op uit of speel samen met andere overlevenden om toegang te krijgen tot het ultieme wapen: de nucleaire raket. Deze bundel bevat de volledige downloadversie van Fallout 76, een unieke Special Edition Robot White Xbox One X console met bijpassende controller en biedt 4K Ultra HD Blu-ray, 4K-videostreaming en audio van topkwaliteit.

Xbox One X

Met 40% meer vermogen is de Xbox One X de krachtigste console ooit en maakt het 4K gaming écht mogelijk. Games spelen beter op Xbox One X. Bij deze speciale editie heeft de console een robot witte kleur in plaats van zwart. Geniet van vloeiende 4K gameplay, zelfs op een 1080p scherm. De console heeft 6 teraflops grafische rekenkracht (GPU), 320 GB per seconde geheugensnelheid en 8 CPU cores. Uiteraard speel je ook de beste line-up van Xbox One, Xbox 360 en originele Xbox klassiekers op Xbox One X. Alle Xbox One accessoires werken ook op Xbox One X, zodat je je favoriete controller kan blijven gebruiken. Het tijdperk van échte 4K gaming is eindelijk aangebroken. Xbox One X, de krachtigste console ooit, is verkrijgbaar vanaf 7 november 2017.

  • Maakt 4K gaming écht mogelijk
  • Games spelen beter op Xbox One X
  • 40% meer vermogen dan elke andere console
  • 4K Blu-ray speler
  • Werkt met alle Xbox One accessoires
  • Speelt ook Xbox One, Xbox 360 en originele Xbox games

Fallout 76

Bethesda Game Studios, de bekroonde ontwikkelaars van Skyrim en Fallout 4, verwelkomen je in Fallout 76. De online prequel waar elke overlevende een echt persoon is. Werk samen, of niet, om te overleven. Onder de dreiging van nucleaire vernietiging, ontdek je de grootste meest dynamische wereld ooit gecreëerd in het Fallout universum.

Reclamation Day, 2102. 25 jaar nadat de bommen zijn gevallen ga jij en je mede Vault Dwellers, gekozen uit de beste en slimste van het land, op avontuur in het post-nucleaire Amerika. Speel alleen of samen terwijl je de wereld ontdekt, quests voltooit, bouwt en overwint tegen de grootste bedreigingen uit het Wasteland.