Tropico 6: El Prez Edition

Foutje gevonden?
Tropico 6: El Prez Edition Xbox One
Tropico 6: El Prez Edition
Uit sinds vrijdag 27 september 2019
6 prijzen gevonden van 48,99 € tot 61,96 €
Laatste prijswijziging op donderdag 14 mei 2020
Laatste controle op zaterdag 30 mei 2020

Over Tropico 6: El Prez Edition

El Presidente is terug. In tijden van politieke en sociale onrust zijn mensen op zoek naar visionaire leiders, die het lot van hun land met een vooruitziende blik en vindingrijkheid zullen sturen. Bewijs jezelf opnieuw als een gevreesde dictator of vredelievende staatsman van de eiland staat Tropico. Vorm het lot van je natie door vier verschillende tijdperken. Ga nieuwe uitdagingen aan op een internationaal toneel en houd altijd de behoeften van je mensen in het oog. Ontwikkel voor de eerste keer in de serie uitgebreide archipels, bouw bruggen om je eilanden te verbinden en gebruik nieuwe transportmiddelen en infrastructuur. Stuur je Tropicanen op pad om wereldwonderen te stelen, waaronder het Vrijheidsbeeld en de Eiffeltoren. Pas je paleis naar je wensen aan en geef speeches vanaf je balkon, om de gunst van je mensen te winnen. Kenmerken: - Speel voor de eerste keer in de serie op grote archipels. Beheer meerdere eilanden tegelijkertijd en pas ze aan verschillende nieuwe uitdagingen aan. - Stuur je agenten naar vreemde landen om wereldwonderen en monumenten te stelen, om ze daarna aan je verzameling toe te voegen. - Bouw bruggen, tunnels en transporteer je burgers en toeristen in taxis, bussen en luchtkabelbanen. Tropico 6 heeft volledig nieuwe transport- en infrastructuurmogelijkheden. - Pas het uiterlijk van je paleis naar je eigen wensen aan en kies uit verschillende extras. - Tropico 6 bevat een herzien onderzoeksysteem dat zich richt op de politieke aspecten van de grootste dictator van de wereld zijn. - Verkiezingstoespraken zijn terug! Spreek je mensen aan en maak beloften die je onmogelijk kunt houden.

El Presidente is terug.

In tijden van politieke en sociale onrust zijn mensen op zoek naar visionaire leiders, die het lot van hun land met een vooruitziende blik en vindingrijkheid zullen sturen. Bewijs jezelf opnieuw als een gevreesde dictator of vredelievende staatsman van de eiland staat Tropico. Vorm het lot van je natie door vier verschillende tijdperken. Ga nieuwe uitdagingen aan op een internationaal toneel en houd altijd de behoeften van je mensen in het oog. Ontwikkel voor de eerste keer in de serie uitgebreide archipels, bouw bruggen om je eilanden te verbinden en gebruik nieuwe transportmiddelen en infrastructuur. Stuur je Tropicanen op pad om wereldwonderen te stelen, waaronder het Vrijheidsbeeld en de Eiffeltoren. Pas je paleis naar je wensen aan en geef speeches vanaf je balkon, om de gunst van je mensen te winnen.

Kenmerken:

  • Speel voor de eerste keer in de serie op grote archipels. Beheer meerdere eilanden tegelijkertijd en pas ze aan verschillende nieuwe uitdagingen aan.
  • Stuur je agenten naar vreemde landen om wereldwonderen en monumenten te stelen, om ze daarna aan je verzameling toe te voegen.
  • Bouw bruggen, tunnels en transporteer je burgers en toeristen in taxis, bussen en luchtkabelbanen. Tropico 6 heeft volledig nieuwe transport- en infrastructuurmogelijkheden.
  • Pas het uiterlijk van je paleis naar je eigen wensen aan en kies uit verschillende extras.
  • Tropico 6 bevat een herzien onderzoeksysteem dat zich richt op de politieke aspecten van de grootste dictator van de wereld zijn.
  • Verkiezingstoespraken zijn terug! Spreek je mensen aan en maak beloften die je onmogelijk kunt houden.

Andere uitvoeringen