Tour de France 2016

Foutje gevonden?
Tour de France 2016 Xbox One
Tour de France 2016
Uit sinds donderdag 16 juni 2016
 
Laatste prijswijziging op donderdag 19 december 2019
Laatste controle op zaterdag 4 juli 2020

Over Tour de France 2016

HET OFFICIËLE SPEL VAN ‘LE TOUR DE FRANCE 2016’

In Tour de France 2016 neem je als professioneel wielrenner deel aan de ‘Grande Boucle’.Dompel jezelf onder in deze ultieme uitdaging en voel de adrenaline zoals ook de grootste kampioenen van de wielersport deze ervaren! Selecteer een van de officiële, deelnemende teams en ga de vele uitdagingen van de Tour de France 2016 aan : van de ‘grand départ’ aan de voet van Mont Saint-Michel, over de routes doorheen de Pyreneeën tussen Frankrijk en Spanje, de mythische hellingen van de Mont Ventoux en het Mont Blanc massief tot de spanning van de grote finale op de Champs Elysées.

HET OFFICIËLE SPEL VAN ‘LE TOUR DE FRANCE 2016’

In Tour de France 2016 neem je als professioneel wielrenner deel aan de ‘Grande Boucle’.Dompel jezelf onder in deze ultieme uitdaging en voel de adrenaline zoals ook de grootste kampioenen van de wielersport deze ervaren!

Selecteer een van de officiële, deelnemende teams en ga de vele uitdagingen van de Tour de France 2016 aan : van de ‘grand départ’ aan de voet van Mont Saint-Michel, over de routes doorheen de Pyreneeën tussen Frankrijk en Spanje, de mythische hellingen van de Mont Ventoux en het Mont Blanc massief tot de spanning van de grote finale op de Champs Elysées.

Doseer je inspanningen, selecteer de beste racelijn en kies voor de juiste race strategie met je teamleden om de doelstellingen van je teamleider en sponsors te behalen. In single player of in splitscreen multiplayer kan je aanvallen, je trui verdedigen en het tempo van het peloton bepalen. Schakel tussen de verschillende renners in je team om in te spelen op gebeurtenissen tijdens de race. Alles is mogelijk in Tour de France 2016 !

  • Nieuwe Features
  • Een nog meer realistische Tour : next-gen graphics, meer gevarieerde renners, verbeterde geluidseffecten en sfeergeluiden, nieuwe omgevingen en details langs de routes van de Tour 2016.
  • Een nog uitgebreidere Challenge modus : speel met een vriend in splitscreen multiplayer of voeg een ‘ghost’ toe om je vorige afdalingen te zien. Vergelijk online je rankings met andere spelers over de hele wereld.
  • Nieuwe game elementen : de verhouding van de versnellingen is meer gebruiksvriendelijk uitgewerkt en de team doelstellingen sluiten beter aan bij de samenstelling van je team en de te rijden wedstrijd. De reacties van je teamleden is volledig herwerkt en een nieuw sponsor systeem is toegevoegd in de ‘Pro Team’ spelmodus.
  • Meer competities: de ‘Tryptique Tour’ en het ‘Circuit des Grimpeurs’ zijn nu toegevoegd aan de ‘Tour’ en ‘My Tour’ spelmodus

Andere uitvoeringen

Tour de France 2016

16 jun 2016
bestel nu!!
9,99 €