The Sinking City

Foutje gevonden?
The Sinking City Xbox One
The Sinking City
Uit sinds donderdag 27 juni 2019
 
3 prijzen gevonden van 19,98 € tot 63,99 €
Laatste prijswijziging op zaterdag 27 juni 2020
Laatste controle op dinsdag 7 juli 2020

Over The Sinking City

Duik in de duistere wateren van een gevaarlijk onderzoek, geinspireerd op de meester van de horror, H.P. Lovecraft. The Sinking City is een avonturen- en onderzoeksspel dat zich afspeelt in een open wereld, geinspireerd op het universum van H.P. Lovecraf, de meester van de horror. Het spel is ontwikkeld door Frogwares, een studio die vele prijzen heef gewonnen voor de Sherlock Holmes-serie. Oakmont is half overspoeld en bevindt zich in de greep van bovennatuurlijke krachten. Je bent een detective, en je moet de waarheid achterhalen van wat de stad heef bezeten... en de geesten van haar inwoners. Kenmerken: - Een beklemmende sfeer en verhaal geinspireerd op het universum van H.P. Lovecraft. - Een uitgestrekte open wereld die te voet, per boot of in een duikpak kan worden verkend. - Hoge replay-waarde dankzij een open onderzoekssysteem: elke zaak kan op verschillende manieren worden opgelost en heeft verschillende mogelijke eindes, afhankelijk van wat je doet. - Een wapenarsenaal uit de jaren twintig om nachtmerrieachtige wezens mee aan te pakken. - Beheer je geestelijke gezondheid om de waarheid achter de waanzin te ontwarren.

Duik in de duistere wateren van een gevaarlijk onderzoek, geinspireerd op de meester van de horror, H.P. Lovecraft.

The Sinking City is een avonturen- en onderzoeksspel dat zich afspeelt in een open wereld, geinspireerd op het universum van H.P. Lovecraf, de meester van de horror. Het spel is ontwikkeld door Frogwares, een studio die vele prijzen heef gewonnen voor de Sherlock Holmes-serie. Oakmont is half overspoeld en bevindt zich in de greep van bovennatuurlijke krachten.

Je bent een detective, en je moet de waarheid achterhalen van wat de stad heef bezeten... en de geesten van haar inwoners.

Kenmerken

  • Een beklemmende sfeer en verhaal geinspireerd op het universum van H.P. Lovecraft.
  • Een uitgestrekte open wereld die te voet, per boot of in een duikpak kan worden verkend.
  • Hoge replay-waarde dankzij een open onderzoekssysteem: elke zaak kan op verschillende manieren worden opgelost en heeft verschillende mogelijke eindes, afhankelijk van wat je doet.
  • Een wapenarsenaal uit de jaren twintig om nachtmerrieachtige wezens mee aan te pakken.
  • Beheer je geestelijke gezondheid om de waarheid achter de waanzin te ontwarren.

Andere uitvoeringen

The Sinking City

27 jun 2019
bestel nu!!
34,99 €