The Occupation

Foutje gevonden?
The Occupation Xbox One
The Occupation
Uit sinds dinsdag 9 april 2019
 
3 prijzen gevonden van 19,99 € tot 34,99 €
Laatste prijswijziging op woensdag 13 mei 2020
Laatste controle op zaterdag 4 juli 2020

Over The Occupation

Het is 1987 in Noordwest-Engeland; Een tijd vol jaren 80 Britse pop, grootse architectuur en politieke onrust. Een explosie heeft een controversiële daad teweeggebracht die de burgerlijke vrijheden van de bevolking dreigt te verslaan. Je hebt de taak om mensen te onderzoeken en vragen te stellen over hun acties tijdens een tumultueuze nacht die resulteerde in het verlies van vele levens. Elk persoon heeft een ander verhaal over de gebeurtenis, gebruik de tools die je tot je beschikking hebt om de resultaten te krijgen die je nodig hebt voor je onderzoek. Neem je de meest directe route met het risico gepakt te worden, of plan je de aanpak zorgvuldig terwijl de kostbare tijd wegtikt? Gebeurtenissen gebeuren in real-time en je moet beslissingen nemen op basis van het bewijsmateriaal. Jij bent de verslaggever. Jij bepaalt het verhaal. The Occupation… Een verhalende thriller met meerdere uitkomsten Politiek gedreven thema’s die grijze gebieden uitlichten tot harde feiten Gebeurtenissen die real-time plaatsvinden, waardoor je moet kiezen tussen een zorgvuldige en methodische versus een directe en ontwrichtende aanpak Een rijke wereld gebaseerd op Britse architectuur met volwassen thema’s die je een goed beeld geven van de mensen die hier leefden, werkten en hun leven verloren Verzamel bewijsmateriaal op alle mogelijke manieren Vrijheid en keuzes om te verkennen Een complex verhaal van waarheden, leugens en ongelukken Kenmerken... Een high-tech horloge met een alarm en timer om die belangrijke vergaderingen te onthouden! Een volledig interactief inventaris om alles op te slaan waarvan je denkt dat het relevant is voor je onderzoek. Een pager die tot 12 tekens op het scherm kan weergeven – perfect voor het ontvangen van je huidige doelen. Informatie over de mensen die werken en leven in deze wereld. Herbeleef enkele van de laatste acties van deze mensen. Elk persoon volgt een routine in de wereld, zo kun je jouw aanpak goed plannen. Wees voorzichtig, want een onverwacht toiletbezoek of een rookpauze kan zelfs de beste plannen schaden. De omgevingen zijn niet lineair ontworpen om vanuit meerdere hoeken te kunnen worden benaderd, om zo verschillende speelstijlen mogelijk te maken. Meer dan 3 uur originele muziek uit de jaren 80 zoals Britse Pop, klassieke concerten en akoestische ballads.

Het is 1987 in Noordwest-Engeland; Een tijd vol jaren 80 Britse pop, grootse architectuur en politieke onrust. Een explosie heeft een controversiële daad teweeggebracht die de burgerlijke vrijheden van de bevolking dreigt te verslaan. Je hebt de taak om mensen te onderzoeken en vragen te stellen over hun acties tijdens een tumultueuze nacht die resulteerde in het verlies van vele levens. Elk persoon heeft een ander verhaal over de gebeurtenis, gebruik de tools die je tot je beschikking hebt om de resultaten te krijgen die je nodig hebt voor je onderzoek.

Neem je de meest directe route met het risico gepakt te worden, of plan je de aanpak zorgvuldig terwijl de kostbare tijd wegtikt? Gebeurtenissen gebeuren in real-time en je moet beslissingen nemen op basis van het bewijsmateriaal.

Jij bent de verslaggever. Jij bepaalt het verhaal.

The Occupation…

 • Een verhalende thriller met meerdere uitkomsten
 • Politiek gedreven thema’s die grijze gebieden uitlichten tot harde feiten
 • Gebeurtenissen die real-time plaatsvinden, waardoor je moet kiezen tussen een zorgvuldige en methodische versus een directe en ontwrichtende aanpak
 • Een rijke wereld gebaseerd op Britse architectuur met volwassen thema’s die je een goed beeld geven van de mensen die hier leefden, werkten en hun leven verloren
 • Verzamel bewijsmateriaal op alle mogelijke manieren
 • Vrijheid en keuzes om te verkennen
 • Een complex verhaal van waarheden, leugens en ongelukken

Kenmerken...

 • Een high-tech horloge met een alarm en timer om die belangrijke vergaderingen te onthouden!
 • Een volledig interactief inventaris om alles op te slaan waarvan je denkt dat het relevant is voor je onderzoek.
 • Een pager die tot 12 tekens op het scherm kan weergeven – perfect voor het ontvangen van je huidige doelen.
 • Informatie over de mensen die werken en leven in deze wereld. Herbeleef enkele van de laatste acties van deze mensen.
 • Elk persoon volgt een routine in de wereld, zo kun je jouw aanpak goed plannen. Wees voorzichtig, want een onverwacht toiletbezoek of een rookpauze kan zelfs de beste plannen schaden.
 • De omgevingen zijn niet lineair ontworpen om vanuit meerdere hoeken te kunnen worden benaderd, om zo verschillende speelstijlen mogelijk te maken.
 • Meer dan 3 uur originele muziek uit de jaren 80 zoals Britse Pop, klassieke concerten en akoestische ballads.

Andere uitvoeringen

The Occupation

05 mrt 2019
bestel nu!!
19,99 €