The LEGO Movie 2 Videogame

Foutje gevonden?
The LEGO Movie 2 Videogame Xbox One
The LEGO Movie 2 Videogame
Uit sinds woensdag 27 februari 2019
 
Laatste prijswijziging op zaterdag 27 juni 2020
Laatste controle op donderdag 9 juli 2020

Over The LEGO Movie 2 Videogame

Reis door de ruimte, ontdek nieuwe werelden en test je vaardigheden als meesterbouwer in een galactisch avontuur door het Zusterstelsel in The LEGO® Movie 2-videogame. Het langverwachte vervolg zal speelbaar zijn op de Nintendo Switch™, de PS4 en de Xbox One. • Je favoriete personages keren terug - Emmet, Lucy, LEGO Batman en hun vrienden keren terug met nieuwe vrienden en mysterieuze personages zoals General Mayhem en Rex Dangervest. Speel bovendien meer dan 100 speelbare personage vrij uit de eerste en nieuwe film. • Verken nieuwe werelden - Ga een wild avontuur aan waarbij je op verkenningstocht gaat: verken omgevingen uit beide films, reis af naar het Systar-systeem en zoek naar Relics en Master Pieces. Ontmoet tijdens je reis verbazingwekkende omgevingen, maffe voertuigen en ongelofelijke wezens. • Bouw je eigen wereld - Bouw speciale LEGO objecten en ontdek nieuwe gebieden en items. Haal de Master Builder in je naar boven en herbouw je wereld. Speur de sterren af naar zeldzame voorwerpen, materialen en gereedschappen om verzamelingen compleet te maken en ze te gebruiken tijdens een reis door het LEGO®-universum. • Gebruik je creativiteit - Beleef een unieke ervaring, met geweldige personages, open-wereldavonturen en een sterke nadruk op het creatief oplossen van puzzels en bouwsituaties in het universum van de film. Gebruik verschillende gereedschappen om de landschappen, wegen en gebouwen in The LEGO Movie 2 Videogame en speel meer beloningen en opdrachten vrij. • Verbeterde gevechten - Neem het op tegen buitenaardse wezens en uitdagende eindbazen. Gebruik verschillende combo’s om speciale bouwaanvallen te gebruiken met elk personage. • Speel in co-op De game is geschikt voor LEGO®-fans van alle leeftijden die met elkaar met plezier aan hun eigen wereld kunnen bouwen. Speel alleen of met een vriend in co-op.

Reis door de ruimte, ontdek nieuwe werelden en test je vaardigheden als meesterbouwer in een galactisch avontuur door het Zusterstelsel in The LEGO® Movie 2-videogame. Het langverwachte vervolg zal speelbaar zijn op de Nintendo Switch™, de PS4 en de Xbox One.

De game is gebaseerd op de gebeurtenissen uit De LEGO® Film 2. Buitenaardse indringers hebben Steenstad in puin achtergelaten! Het is nu aan Emmet, Lucy en een reeks heldhaftige personages om buiten hun eigen wereld hun vrienden te redden van de vreemde bewoners van het Zusterstelsel. The LEGO® Movie 2-videogame zit vol bekende favorieten en nieuwe personages, geheimzinnige locaties en actie uit de originele succesvolle The LEGO® Movie.

Ga een wild avontuur aan waarbij je op verkenningstocht gaat: speur de sterren af naar zeldzame voorwerpen, materialen en gereedschappen om verzamelingen compleet te maken en ze te gebruiken tijdens een reis door het LEGO®-universum. Ontmoet tijdens je reis verbazingwekkende omgevingen, maffe voertuigen en ongelofelijke wezens. Beleef een unieke ervaring, met geweldige personages, open-wereldavonturen en een sterke nadruk op het creatief oplossen van puzzels en bouwsituaties in het universum van de film. De game is geschikt voor LEGO®-fans van alle leeftijden die met elkaar met plezier aan hun eigen wereld kunnen bouwen door wegen aan te leggen, een landschap te veranderen of bouwwerken te maken om meer beloningen en missies vrij te spelen.

Let op: de definitieve releasedatum is helaas op dit moment onbekend, 31 december 2019 is een fictieve datum die wij aanpassen zodra de daadwerkelijke verschijningsdatum bekend is gemaakt. Alle pre-orders van deze game zullen worden uitgeleverd op de dag van release. De game zal naar verwachting uitkomen in dezelfde periode als de bioscoopfilm en als de verzameling bouwsets van The LEGO® Movie 2 vindbaar in onze speelgoed winkel.

THE LEGO MOVIE 2 Videogame software © 2019 TT Games Ltd. Produced by TT Games under license from the LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Brick and the Knob configurations and the MINFIGURE are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. © 2019 The LEGO Group. THE LEGO MOVIE 2 © & ™ DC Comics, Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.

BATMAN and all related characters and elements © & ™DC Comics

WBIE LOGO, WB SHIELD: TM & © Warner Bros. Entertainment Inc.

(s19)

Andere uitvoeringen