The Dwarves

Foutje gevonden?
The Dwarves Xbox One
The Dwarves
Uit sinds maandag 19 december 2016
 
3 prijzen gevonden van 24,99 € tot 39,99 €
Laatste prijswijziging op woensdag 27 mei 2020
Laatste controle op woensdag 8 juli 2020

Over The Dwarves

De dwergenhelden worden geconfronteerd met honderden vijanden - bent jij in staat om deze coole groep fantasy dwergen naar de overwinning tegen de duistere hordes te leiden?

The Dwarves is een fantasy role-playing game met een sterk verhaal en met tactische uitdagende real-time gevechten. Zet de 15 speelbare helden, elk met individuele vaardigheden tactisch in. Neem het op tegen een overmacht van orcs, ogres, Alfs, bögnilim, zombies, tovenaars en nog veel meer vijanden.

De dwergenhelden worden geconfronteerd met honderden vijanden - bent jij in staat om deze coole groep fantasy dwergen naar de overwinning tegen de duistere hordes te leiden?

The Dwarves is een fantasy role-playing game met een sterk verhaal en met tactische uitdagende real-time gevechten. Zet de 15 speelbare helden, elk met individuele vaardigheden tactisch in. Neem het op tegen een overmacht van orcs, ogres, Alfs, bögnilim, zombies, tovenaars en nog veel meer vijanden. Het spel is gebaseerd op de bestseller van Markus Heitz: "The Dwarves”.

Features

  • TACTICAL REAL-TIME BATTLES: In de gevechten zullen je helden het vaak tegen honderden vijanden tegelijk moet opnemen.
  • GROEPS GEVECHTEN: De vijanden van de dwergen bewegen zich als één groep net als een zwerm vogels. Als een dwerg met zijn zware oorlogshamer op de grond slaat, zullen zijn vijanden naar achteren vliegen en sommige verdwijnen zelfs in het eeuwige niets.

  • ONTDEK DE WERELD: leiden tot verschillende evenementen, bijvoorbeeld side quests, dialogen met NPC's of dialogen tussen partijleden.

  • EXPLORE THE WORLD MAP: Er zijn vele groepen die de spelwereld bevolken. Het is aan jou of je orc legers wil ontwijken of vol de aanval wil ingaan. Hoe eerder je confrontatie aangaat hoe moeilijker het gevecht wordt.
  • MEESLEPEND VERHAAL: De hoofdpersoon is de dwerg Tungdil die tussen de mensen is opgegroeid. Zijn kennis van dwergen is wat hij uit de boeken kent. Zijn epische reis door „Girdlegard“ is de rode draad van het verhaal.

Andere uitvoeringen

The Dwarves

19 dec 2016
bestel nu!!
16,89 €