Steven Universe - Save The Light

Foutje gevonden?
Steven Universe - Save The Light Xbox One
Steven Universe - Save The Light
Uit sinds vrijdag 2 november 2018
 
2 prijzen gevonden van 24,99 € tot 44,99 €
Laatste prijswijziging op donderdag 16 april 2020
Laatste controle op zaterdag 11 juli 2020

Over Steven Universe - Save The Light

Ga samen met de Edelstenen op een uniek avontuur! Een mysterieuze nieuwe Edelsteen heeft een gevaarlijk wapen gestolen. Steven en zijn vrienden zijn de enige die haar kunnen tegenhouden. 'Save the Light' is een unieke roleplaying-game met spannende rechtstreekse en beurtelingse gevechten. 7 SPEELBARE PERSONAGES Stel je eigen unieke groep samen en neem het als Steven, Granaat, Parel, Amethist, Connie, Greg en Peridoot op tegen een leger van licht! Los puzzels op met behulp van unieke speciale krachten en geef de slechteriken het nakijken! EEN NIEUWE EDELSTEEN Neem het op tegen de gloednieuwe Edelsteen uit Homeworld – gemaakt door Rebecca Sugar.

Ga samen met de Edelstenen op een uniek avontuur! Een mysterieuze nieuwe Edelsteen heeft een gevaarlijk wapen gestolen. Steven en zijn vrienden zijn de enige die haar kunnen tegenhouden. 'Save the Light' is een unieke roleplaying-game met spannende rechtstreekse en beurtelingse gevechten.

7 speelbare personages

Stel je eigen unieke groep samen en neem het als Steven, Granaat, Parel, Amethist, Connie, Greg en Peridoot op tegen een leger van licht! Los puzzels op met behulp van unieke speciale krachten en geef de slechteriken het nakijken!

Een nieuwe edelsteen

Neem het op tegen de gloednieuwe Edelsteen uit Homeworld – gemaakt door Rebecca Sugar.

Andere uitvoeringen