RIDE 3 Xbox One
RIDE 3
Uit sinds vrijdag 30 november 2018
 
7 prijzen gevonden van 29,98 € tot 69,99 €
Laatste prijswijziging op zondag 24 mei 2020
Laatste controle op donderdag 9 juli 2020

Over RIDE 3

Preorder Offer: - 4 motoren (SUZUKI GSX-R 1000 ONE MILLION ED. 2014, DUCATI SUPERSPORT S 2017, HONDA NR 750 1992 en de PRAEM S1000RR 2017). - 1 Volume met 10 evenementen. RIDE 3 heeft een compleet gereviseerde speelervaring: met behoud van de identiteit van de serie brengt deze titel een hoop nieuwe features en elementen die je de adrenaline van een echte racer laten voelen. RIDE 3 is de ultieme motor encyclopedie, een realistische game bomvol adrenaline met meer dan 230 motoren toegewijd aan racefans. Ieders noden zullen vervuld worden door de verschillende circuit categorieen: van GPs en Supermoto circuits, voor zij die zich als professionele racers willen profileren, tot lands- en stadscircuits om te doorkruisen in de meest iconische plaatsen ter wereld, zonder de wegraces te vergeten om het op de baan tegen elkaar op te nemen en Drag Races voor zij die ervan houden om de hoogste versnelling in het rood te duwen. Dankzij de nieuwe aanpassingsmogelijkheden krijg je de kans om je geliefde motor zowel op mechanisch als op esthetisch vlak aan te passen door de nieuwe skin-editor die je creativiteit de vrije loop laat. Ontdek de nieuwe Volume-gebaseerde carriere en duik dieper in het verhaal van een specifieke motorcategorie, fabrikant of iconisch circuit met ultieme keuzevrijheid. Geniet van alle grafische verbeteringen door de Unreal Engine 4, zoals een geweldige visuele weergave alsook gedetailleerde deeltjes- en lichteffecten en fotorealistische omgevingen. Om een nog meeslependere ervaring te garanderen zijn de AI, de simulatie van het rijgedrag en het botsingssysteem volledig herschreven en verbeterd dankzij de nieuwe technologieen die in de game geintroduceerd zijn. Waar wacht je nog op? Start je avontuur met RIDE 3.

Preorder Offer

  • 4 motoren (SUZUKI GSX-R 1000 ONE MILLION ED. 2014, DUCATI SUPERSPORT S 2017, HONDA NR 750 1992 en de PRAEM S1000RR 2017).
  • 1 Volume met 10 evenementen.

RIDE 3 heeft een compleet gereviseerde speelervaring: met behoud van de identiteit van de serie brengt deze titel een hoop nieuwe features en elementen die je de adrenaline van een echte racer laten voelen. RIDE 3 is de ultieme motor encyclopedie, een realistische game bomvol adrenaline met meer dan 230 motoren toegewijd aan racefans. Ieders noden zullen vervuld worden door de verschillende circuit categorieen: van GPs en Supermoto circuits, voor zij die zich als professionele racers willen profileren, tot lands- en stadscircuits om te doorkruisen in de meest iconische plaatsen ter wereld, zonder de wegraces te vergeten om het op de baan tegen elkaar op te nemen en Drag Races voor zij die ervan houden om de hoogste versnelling in het rood te duwen.

Dankzij de nieuwe aanpassingsmogelijkheden krijg je de kans om je geliefde motor zowel op mechanisch als op esthetisch vlak aan te passen door de nieuwe skin-editor die je creativiteit de vrije loop laat. Ontdek de nieuwe Volume-gebaseerde carriere en duik dieper in het verhaal van een specifieke motorcategorie, fabrikant of iconisch circuit met ultieme keuzevrijheid. Geniet van alle grafische verbeteringen door de Unreal Engine 4, zoals een geweldige visuele weergave alsook gedetailleerde deeltjes- en lichteffecten en fotorealistische omgevingen. Om een nog meeslependere ervaring te garanderen zijn de AI, de simulatie van het rijgedrag en het botsingssysteem volledig herschreven en verbeterd dankzij de nieuwe technologieen die in de game geintroduceerd zijn. Waar wacht je nog op? Start je avontuur met RIDE 3.

Andere uitvoeringen

RIDE 3

30 nov 2018
bestel nu!!
29,99 €