Resident Evil VII - Biohazard (Gold Edition)

Foutje gevonden?
Resident Evil VII - Biohazard (Gold Edition) Xbox One
Resident Evil VII - Biohazard (Gold Edition)
Uit sinds dinsdag 12 december 2017
 
Laatste prijswijziging op zaterdag 9 mei 2020
Laatste controle op zondag 24 mei 2020

Over Resident Evil VII - Biohazard (Gold Edition)

Resident Evil 7 Gold Edition bevat het spel, alle reeds beschikbare DLC episodes alsook de nieuwe 'The End of Zoe' en 'Not a Hero' episodes.

Resident Evil 7, Biohazard luidt een nieuw tijdperk in voor de Resident Evil reeks en opent een deur naar een angstaanjagende horror-ervaring.

De game vindt plaats na de dramatische gebeurtenissen in Resident Evil 6.

Als speler betreedt je een sinister huis op een plantage in hedendaags landelijk Amerika. Voor het eerst in de reeks ervaar je de survival horror vanuit een eerste-persoon-perspectief en voel je de verstikkende atmosfeer aan den lijve terwijl je op verkenning gaat in het huis.

Kenmerken:

  • Open de deur naar een nieuw horror tijdperk: Voor het eerst komt Resident Evil naar de nieuwe consoles, Windows PC en PlayStation VR. -
  • Terug naar de roots: Resident Evil 7, Biohazard grijpt terug naar de iconische gameplay van de reeks inclusief verkenning, puzzels en een verstikkende spanning en brengt al deze elementen naar een nieuw niveau voor een volledig nieuwe horror-ervaring.
  • Meeslepende, bloederige horror: Ervaar de horror zelf dankzij het nieuwe eerste-persoon-perspectief. Compatibiliteit met PlayStation VR maakt de belevenis nog intenser.
  • Gemaakt met RE Engine: De nieuwe grafische engine van Capcom combineert een baanbrekende audio-ervaring met visuele technieken die zorgen voor een fotorealistische look.

Andere uitvoeringen