Railway Empire

Foutje gevonden?
Railway Empire Xbox One
Railway Empire
Uit sinds woensdag 7 februari 2018
 
2 prijzen gevonden van 34,99 € tot 39,99 €
Laatste prijswijziging op vrijdag 24 januari 2020
Laatste controle op zondag 31 mei 2020

Over Railway Empire

Verenigde Staten, 1830: 'De nieuwe wereld' is in opkomst. De industrie is booming en de race is begonnen met het vestigen van het meest dominante en machtige spoorwegimperium in heel Noord-Amerika. Het is tijd om uw concurrenten te overtroeven en te slim af te zijn terwijl u uw bedrijf naar de 20e eeuw leidt!

Verenigde Staten, 1830: 'De nieuwe wereld' is in opkomst. De industrie is booming en de race is begonnen met het vestigen van het meest dominante en machtige spoorwegimperium in heel Noord-Amerika. Het is tijd om je concurrenten te overtroeven en te slim af te zijn terwijl je jouw bedrijf naar de 20e eeuw leidt!

In Railway Empire creëer je een uitgebreid spoorwegnetwerk, koop je meer dan 40 verschillende treinen gemodelleerd in buitengewone details en koop of bouw je treinstations, onderhoudsgebouwen, fabrieken en toeristische attracties om je reisnetwerk voor te blijven op de concurrentie. Je moet personeel aannemen en beheren als je een efficiënte treindienst wilt garanderen en tegelijkertijd meer dan 300 technologieën wilt ontwikkelen, variërend van mechanische verbeteringen tot de treinen zelf, tot werkplekinfrastructuren en geavanceerde voorzieningen terwijl je door vijf tijdperken van technologische innovaties reist.

Je kunt echter niet alleen je weg naar de top bouwen en onderzoeken, de concurrentie slaapt nooit en om je bedrijf op het goede spoor te houden zal je moeten overleven tegen maximaal drie rivaliserende magnaten. Om naar de top te komen, moet je misschien meer tactieken gebruiken als je aanvalt en je tegenstanders saboteren via industriële spionage. Hoogwaardige graphics maken deze simulatie game hyper-realistisch.

Andere uitvoeringen

Railway Empire

07 feb 2018
bestel nu!!
34,99 €