Rage 2 Xbox One
Rage 2
Uit sinds dinsdag 14 mei 2019
 
9 prijzen gevonden van 20,99 € tot 69,99 €
Laatste prijswijziging op woensdag 1 juli 2020
Laatste controle op dinsdag 7 juli 2020

Over Rage 2

Ontdek een dystopische wereld zonder maatschappij, rechtsgang en orde. RAGE 2 brengt twee grote studio’s samen: Avalanche Studios, meester van waanzinnige open werelden en id Software, de goden van first person shooters. Samen brengen zij een gigantisch bloedbad. Ga overal naartoe, schiet alles neer en laat alles ontploffen. Een asteroïde heeft 80% van de wereldbevolking vernietigd. Meedogenloze en bloeddorstige bendes dwalen over de open wegen en de overheersende Authority probeert met een ijzeren vuist te regeren. Je speelt als Walker, de laatste Ranger uit de Wasteland die een bedreiging vormt voor hun macht. Je hebt geen huis meer en bent voor dood achtergelaten. Nu moet je strijden voor gerechtigheid en vrijheid. Ontdek gruwelijke voertuiggevechten, supersnelle first-person actie en een open wereld vol met waanzin. Scheur door de meedogenloze Wasteland terwijl je bloederige gevechten aangaat met Gangs om zo de gereedschap en technologie te vinden die je nodig hebt om de Authority voor eens en altijd uit te schakelen. Belangrijkste Omschrijvingen: •WELKOM IN DE SHOOTERVERSE id Software’s shooter geschiedenis en Avalanche Studios chaotische open wereld komen samen in RAGE 2. Het is meer dan een shooter en meer dan een openwereld, het is een shooterverse. • DE WASTELAND WACHT OP JE Ontdek een grote en gevarieerde open wereld van weelderige oerwouden en verraderlijke moerassen tot zonovergoten woestijnen in je achtervolging van de Authority. De Wasteland is gigantisch. Vecht voor elk stukje van dit land met je arsenaal aan wapens. •PEDAL TO THE METAL Gebruik een divers assortiment aan ruige woestijnwagens om door de Wasteland te racen. Van monster trucks tot gyrocopters. Als je het ziet, kan je er in rijden. •DE LAATSTE RANGER Maak gebruik van een collectie aan wapens die zijn te upgraden, verwoestende krachten en Overdrive. De mogelijkheid om je wapens over hun mechanische grenzen te duwen. •FACTIONS & VIJANDEN Vecht tegen wrede facties om controle te krijgen over de Wasteland. Elke met een reeks aan krankzinnige, mutanten en monsters die hongerig zijn naar bloed.

Ontdek een dystopische wereld zonder maatschappij, rechtsgang en orde. RAGE 2 brengt twee grote studio’s samen: Avalanche Studios, meester van waanzinnige open werelden en id Software, de goden van first person shooters. Samen brengen zij een gigantisch bloedbad. Ga overal naartoe, schiet alles neer en laat alles ontploffen.

Een asteroïde heeft 80% van de wereldbevolking vernietigd. Meedogenloze en bloeddorstige bendes dwalen over de open wegen en de overheersende Authority probeert met een ijzeren vuist te regeren. Je speelt als Walker, de laatste Ranger uit de Wasteland die een bedreiging vormt voor hun macht. Je hebt geen huis meer en bent voor dood achtergelaten. Nu moet je strijden voor gerechtigheid en vrijheid. Ontdek gruwelijke voertuiggevechten, supersnelle first-person actie en een open wereld vol met waanzin. Scheur door de meedogenloze Wasteland terwijl je bloederige gevechten aangaat met Gangs om zo de gereedschap en technologie te vinden die je nodig hebt om de Authority voor eens en altijd uit te schakelen.

Belangrijkste Omschrijvingen:

  • WELKOM IN DE SHOOTERVERSE: id Software’s shooter geschiedenis en Avalanche Studios chaotische open wereld komen samen in RAGE 2. Het is meer dan een shooter en meer dan een openwereld, het is een shooterverse.
  • DE WASTELAND WACHT OP JE: Ontdek een grote en gevarieerde open wereld van weelderige oerwouden en verraderlijke moerassen tot zonovergoten woestijnen in je achtervolging van de Authority. De Wasteland is gigantisch. Vecht voor elk stukje van dit land met je arsenaal aan wapens.
  • PEDAL TO THE METAL: Gebruik een divers assortiment aan ruige woestijnwagens om door de Wasteland te racen. Van monster trucks tot gyrocopters. Als je het ziet, kan je er in rijden.
  • DE LAATSTE RANGER: Maak gebruik van een collectie aan wapens die zijn te upgraden, verwoestende krachten en Overdrive. De mogelijkheid om je wapens over hun mechanische grenzen te duwen.
  • FACTIONS & VIJANDEN: Vecht tegen wrede facties om controle te krijgen over de Wasteland. Elke met een reeks aan krankzinnige, mutanten en monsters die hongerig zijn naar bloed.

Andere uitvoeringen

Rage 2

14 mei 2019
bestel nu!!
21,95 €

Rage 2 Deluxe Edition

14 mei 2019
bestel nu!!
43,00 €

Rage 2 Deluxe Edition

14 mei 2019
bestel nu!!