PixARK Xbox One
PixARK
Uit sinds vrijdag 31 mei 2019
 
6 prijzen gevonden van 18,99 € tot 24,99 €
Laatste prijswijziging op vrijdag 10 juli 2020
Laatste controle op zondag 12 juli 2020

Over PixARK

Welkom in PixArk, een uitgestrekte, wilde wereld vol met gevaarlijke dino's, magische wezens en oneindige avonturen. Om te overleven in dit mysterieuze land moet je de grommende en zachtaardige beesten temmen, high-tech technologie en magische gereedschap maken en je eigen thuisbasis bouwen. PixArk vindt zijn inspiratie bij zijn voorloper Ark Survival Evolved maar ook bij games als Minecraft, Dragon Quest Builders en Terraria. Een robuuste personagemaker, een oneindige aantal speelkaarten (gemaakt uit Voxels, een speciale game engine techniek) en procedurale quests (quest die ontstaan uit zichzelf ontstaan op basis van algoritmes) maken van PixArk een compleet uniek avontuur. Speel samen met je vrienden en vorm een stam, of speel op je eentje. Je kan kiezen of je je tijd doorbrengt aan het bouwen van een immens fort of je kan op avontuur gaan in de vele grotten die de wereld rijk is. Tem een draak en rijd op zijn rug en gebruik een toverstaf om af te rekenen met je vijanden, of je kan ook de machtige T-Rex berijden en je vijanden bestoken met raketten. In de wereld van PixArk speel je hoe jij wil spelen - zolang je maar overleeft! Ontdek meer dan 100 verschillende wezens die je kan temmen, trainen en berijden Voxel Block bouwsysteem Procedurale speelkaarten Procedurale uitdagingen en quests Creatieve Mode - Bouw alles wat je wil zonder beperkingen Uitgebreide personage creatie mogelijkheden - Bouw je personage uit met vaardigheden en aanpasbare statistieken
Welkom in PixArk, een uitgestrekte, wilde wereld vol met gevaarlijke dino's, magische wezens en oneindige avonturen. Om te overleven in dit mysterieuze land moet je de grommende en zachtaardige beesten temmen, high-tech technologie en magische gereedschap maken en je eigen thuisbasis bouwen.

PixArk vindt zijn inspiratie bij zijn voorloper Ark Survival Evolved maar ook bij games als Minecraft, Dragon Quest Builders en Terraria. Een robuuste personagemaker, een oneindige aantal speelkaarten (gemaakt uit Voxels, een speciale game engine techniek) en procedurale quests (quest die ontstaan uit zichzelf ontstaan op basis van algoritmes) maken van PixArk een compleet uniek avontuur. Speel samen met je vrienden en vorm een stam, of speel op je eentje. Je kan kiezen of je je tijd doorbrengt aan het bouwen van een immens fort of je kan op avontuur gaan in de vele grotten die de wereld rijk is. Tem een draak en rijd op zijn rug en gebruik een toverstaf om af te rekenen met je vijanden, of je kan ook de machtige T-Rex berijden en je vijanden bestoken met raketten. In de wereld van PixArk speel je hoe jij wil spelen - zolang je maar overleeft!

Ontdek meer dan 100 verschillende wezens die je kan temmen, trainen en berijden
Voxel Block bouwsysteem
Procedurale speelkaarten
Procedurale uitdagingen en quests
Creatieve Mode - Bouw alles wat je wil zonder beperkingen
Uitgebreide personage creatie mogelijkheden - Bouw je personage uit met vaardigheden en aanpasbare statistieken

Andere uitvoeringen

PixARK

31 mei 2019
bestel nu!!
19,98 €

PixARK

31 mei 2019
bestel nu!!
19,98 €