Pillars of Eternity (Complete Edition)

Foutje gevonden?
Pillars of Eternity (Complete Edition) Xbox One
Pillars of Eternity (Complete Edition)
Uit sinds vrijdag 1 september 2017
 
2 prijzen gevonden van 39,98 € tot 49,99 €
Laatste prijswijziging op maandag 25 mei 2020
Laatste controle op donderdag 9 juli 2020

Over Pillars of Eternity (Complete Edition)

Complete Edition bevat de game en de beide uitbreidingen the White March Part I enII.

De Complete Edition van Pillars of Eternity heeft onder andere een aangepaste interface en aangepaste controls gekregen om de game beter speelbaar op consoles te maken. Pillars of Eternity neemt je mee terug naar de tijd van de oude heroïsche legendes.

Pillars of Eternity Pillars of Eternity:

Dompel jezelf onder in een klassieke RPG, vol diepte, fantasie en nostalgie. Ben je klaar om een nieuwe, onbekende wereld verkennen? Alle beslissingen die je maakt zal je lot en de loop van de wereld beïnvloeden! Verzamel je bondgenoten tijdens jouw zoektocht naar verborgen schatten en de oude mythen.

Je kunt kiezen uit zes speelbare rassen , elk met maximaal vier sub-races: Human, Aumaua, Dwerg, Elf, Orlaner of Goddelijk. Of speel je liever als zwaarlijvig berg dwerg of als één van de wereldvreemde Moon God. Door de overvloed aan beschikbare races en sub-races kunt je naar eigen persoonlijke wens een karakter aanmaken en dus deze game precies zo spelen zoals je het graag wilt.

Betreed een wereld vol met leven: majestueuze watervallen, enorme rivieren en meren. Met weerseffecten zoals mist, regen en bliksem, en een dag-nacht cyclus om het verstrijken van de tijd weer te geven. Het oplossen van quests vormen het hart van Pillars of Eternity, maar het verkennen van de steden, kerkers, en wildernissen van de wereld is een enorm avontuur op zich

Andere uitvoeringen