Overcooked 2

Foutje gevonden?
Overcooked 2 Xbox One
Overcooked 2
Uit sinds dinsdag 7 augustus 2018
 
3 prijzen gevonden van 24,99 € tot 34,99 €
Laatste prijswijziging op woensdag 17 juni 2020
Laatste controle op zaterdag 27 juni 2020

Over Overcooked 2

Overcooked keert terug met een nieuwe portie chaotische kookactie! Keer terug naar het Uienrijk en stel je team van koks samen in klassieke lokale of online multiplayer voor maximaal vier spelers. Hou je schort maar vast... het is tijd om de wereld te redden (alweer!) Uit de pan, in het vuur... Je hebt de wereld al eerder gered, maar nu is er een nieuwe dreiging. Duik opnieuw de keuken in om dit keer de honger van The Walking Bread te stillen! ONLINE/LOKALE MULTIPLAYER - Werk samen om de hoogste score te behalen in een chaotische lokale en online multiplayer. GEEF JE OGEN DE KOST - Kook in nieuwe keukens, van sushirestaurants tot magiescholen en mijnen! BLIJF COOL! - Reis door teleporteerders, over bewegende platformen en bespaar tijd door ingrediënten door dynamische, verschuivende keukens te gooien. ZET JE BORDJE MAAR KLAAR! - Bereid een reeks nieuwe recepten, waaronder sushi, taarten, burgers en pizza's.
Overcooked keert terug met een nieuwe portie chaotische kookactie! Keer terug naar het Uienrijk en stel je team van koks samen in klassieke lokale of online multiplayer voor maximaal vier spelers. Hou je schort maar vast... het is tijd om de wereld te redden (alweer!)
Uit de pan, in het vuur...
Je hebt de wereld al eerder gered, maar nu is er een nieuwe dreiging. Duik opnieuw de keuken in om dit keer de honger van The Walking Bread te stillen!
ONLINE/LOKALE MULTIPLAYER - Werk samen om de hoogste score te behalen in een chaotische lokale en online multiplayer.
GEEF JE OGEN DE KOST - Kook in nieuwe keukens, van sushirestaurants tot magiescholen en mijnen!
BLIJF COOL! - Reis door teleporteerders, over bewegende platformen en bespaar tijd door ingrediënten door dynamische, verschuivende keukens te gooien.
ZET JE BORDJE MAAR KLAAR! - Bereid een reeks nieuwe recepten, waaronder sushi, taarten, burgers en pizza's.

Andere uitvoeringen

Overcooked 2

07 aug 2018
bestel nu!!
24,99 €

Overcooked 2

07 aug 2018
bestel nu!!
39,99 €