Okami HD Xbox One
Okami HD
Uit sinds dinsdag 12 december 2017
 
3 prijzen gevonden van 19,98 € tot 24,99 €
Laatste prijswijziging op woensdag 27 mei 2020
Laatste controle op donderdag 2 juli 2020

Over Okami HD

Ōkami HD opent met een verhaal over de godin Shiranui, een witte wolf, die de handen ineen slaat met de grote zwaardvechter Nagi om het op te nemen tegen een achtkoppige demon genaamd Orochi die het dorp Kamiki lastigvalt. Shiranui en Nagi slagen er niet in om het beest te verslaan, maar weten het wel op te sluiten. Helaas blijkt de wolvengodin vergiftigd en sterft. Ter ere van de heldhaftigheid van de wolf, bouwen de dorpelingen een heiligdom met een standbeeld van Shiranui binnenin.

Gewapend met een goddelijk penseel moet je als Amaterasu, de gereïncarneerde zonnegodin, kriskras door Nippon reizen, vergezeld door de arrogante, piepkleine kunstenaar Issun. Issun dient als gids en vormt je belangrijkste manier om te communiceren met andere personages. Al snel ontpopt hij zich tot veel meer dan het ettertje met de grote mond dat hij in het begin is. Zorg voor vrede en rust en versla het kwaad van Orochi.

  • De weelderige, cel-shaded graphics van het bejubelde PlayStation 2-origineel zien er nu beter uit dan ooit in high definition.
  • Speel als Amaterasu, de reïncarnatie van de zonnegodin Shiranui, die leeft in het lichaam van een wolf. Breng kleur en leven terug in een wereld die is verwoest door een verschrikkelijk monster.
  • Ontdek de prachtige Japanse kunst in sumi-e-stijl van deze PlayStation 2-klassieker, geremastered in schitterende High Definition-beelden.
  • Gebruik Amaterasu’s Celestial Brush om vijanden te verslaan en magische puzzels op te lossen.
  • Ondersteunt 4K resoluties op PlayStation 4 Pro en Xbox One X.
  • Kan gespeeld worden in widescreen (16:9) of in de originele 4:3 ratio.

Andere uitvoeringen

Okami HD

12 dec 2017
bestel nu!!
19,99 €