Nickelodeon Kart Racers

Foutje gevonden?
Nickelodeon Kart Racers Xbox One
Nickelodeon Kart Racers
Uit sinds donderdag 25 oktober 2018
 
2 prijzen gevonden van 39,99 € tot 44,99 €
Laatste prijswijziging op maandag 27 januari 2020
Laatste controle op vrijdag 27 maart 2020

Over Nickelodeon Kart Racers

Nickelodeon Kart Racers Racers naar de startlijn ... het is tijd voor SLIME! Race over de Slime-gevulde race tracks met Nickelodeon Kart Racers! Selecteer een racer uit een van je favoriete Nickelodeon-series, waaronder SpongeBob, Patrick en Sandy van SpongeBob SquarePants, Leonardo, Raphael, Michelangelo en Donatello van Teenage Mutant Ninja Turtles, Arnold en Helga van Hey Arnold !, & Angelica, Tommy en Reptar van Rugrats. Race met je vrienden in een lokale multiplayer met maximaal 4 spelers of bekijk de Battle Arena voor verschillende uitdagingen. Ga op pad met racers van een aantal van je favoriete Nickelodeon-series in een verscheidenheid aan Slime-gevulde tracks in de ultieme race om bekers en upgrades voor je Kart te winnen! Er is geen vertraging - schakel naar de volgende versnelling en daag je vrienden uit in split-screen racen en gevechtsstanden! • Kies een racer uit 12 van de meest iconische Nickelodeon-series: SpongeBob SquarePants, Teenage Mutant Ninja Turtles, Hey Arnold !, Rugrats en MEER !!! • Race op 24 verschillende Slime-gevulde tracks, inclusief Bikini Bottom, NYC riolen, het huis van Tommy Pickle, Arnold's school en meer! • Aanpasbare Karts met meerdere power-ups en speciale aanvallen • Geweldige co-op en lokale multiplayer voor non-stop actie waar het hele gezin van zal houden!

Nickelodeon Kart Racers

Racers naar de startlijn ... het is tijd voor Slime!

Rijd de Slime-gevulde race tracks met Nickelodeon Kart Racers! Selecteer een racer uit een van je favoriete Nickelodeon-series, waaronder SpongeBob, Patrick en Sandy van SpongeBob SquarePants, Leonardo, Raphael, Michelangelo en Donatello van Teenage Mutant Ninja Turtles, Arnold en Helga van Hey Arnold !, & Angelica, Tommy en Reptar van Rugrats. Race met je vrienden in een lokale multiplayer met maximaal 4 spelers of bekijk de Battle Arena voor verschillende uitdagingen.

Ga op pad met racers van een aantal van je favoriete Nickelodeon-series in een verscheidenheid aan Slime-gevulde tracks in de ultieme race om bekers en upgrades voor je Kart te winnen! Er is geen vertraging - schakel naar de volgende versnelling en daag je vrienden uit in split-screen racen en gevechtsstanden!

Kies een racer uit 12 van de meest iconische Nickelodeon-series: SpongeBob SquarePants, Teenage Mutant Ninja Turtles, Hey Arnold !, Rugrats en MEER !!!

  • Race op 24 verschillende Slime-gevulde tracks, inclusief Bikini Bottom, NYC riolen, het huis van Tommy Pickle, Arnold's school en meer!
  • Aanpasbare Karts met meerdere power-ups en speciale aanvallen
  • Geweldige co-op en lokale multiplayer voor non-stop actie waar het hele gezin van zal houden!

Andere uitvoeringen

Nickelodeon Kart Racers

23 okt 2018
bestel nu!!
29,99 €

Nickelodeon Kart Racers

25 okt 2018
bestel nu!!
38,99 €