Nickelodeon Kart Racers

Foutje gevonden?
Nickelodeon Kart Racers Xbox One
Nickelodeon Kart Racers
Uit sinds donderdag 25 oktober 2018
 
2 prijzen gevonden van 39,99 € tot 44,99 €
Laatste prijswijziging op woensdag 22 april 2020
Laatste controle op woensdag 3 juni 2020

Over Nickelodeon Kart Racers

Nickelodeon Kart Racers Racers naar de startlijn ... het is tijd voor SLIME! Race over de Slime-gevulde race tracks met Nickelodeon Kart Racers! Selecteer een racer uit een van je favoriete Nickelodeon-series, waaronder SpongeBob, Patrick en Sandy van SpongeBob SquarePants, Leonardo, Raphael, Michelangelo en Donatello van Teenage Mutant Ninja Turtles, Arnold en Helga van Hey Arnold !, & Angelica, Tommy en Reptar van Rugrats. Race met je vrienden in een lokale multiplayer met maximaal 4 spelers of bekijk de Battle Arena voor verschillende uitdagingen. Ga op pad met racers van een aantal van je favoriete Nickelodeon-series in een verscheidenheid aan Slime-gevulde tracks in de ultieme race om bekers en upgrades voor je Kart te winnen! Er is geen vertraging - schakel naar de volgende versnelling en daag je vrienden uit in split-screen racen en gevechtsstanden! • Kies een racer uit 12 van de meest iconische Nickelodeon-series: SpongeBob SquarePants, Teenage Mutant Ninja Turtles, Hey Arnold !, Rugrats en MEER !!! • Race op 24 verschillende Slime-gevulde tracks, inclusief Bikini Bottom, NYC riolen, het huis van Tommy Pickle, Arnold's school en meer! • Aanpasbare Karts met meerdere power-ups en speciale aanvallen • Geweldige co-op en lokale multiplayer voor non-stop actie waar het hele gezin van zal houden!

Nickelodeon Kart Racers

Racers naar de startlijn ... het is tijd voor Slime!

Rijd de Slime-gevulde race tracks met Nickelodeon Kart Racers! Selecteer een racer uit een van je favoriete Nickelodeon-series, waaronder SpongeBob, Patrick en Sandy van SpongeBob SquarePants, Leonardo, Raphael, Michelangelo en Donatello van Teenage Mutant Ninja Turtles, Arnold en Helga van Hey Arnold !, & Angelica, Tommy en Reptar van Rugrats. Race met je vrienden in een lokale multiplayer met maximaal 4 spelers of bekijk de Battle Arena voor verschillende uitdagingen.

Ga op pad met racers van een aantal van je favoriete Nickelodeon-series in een verscheidenheid aan Slime-gevulde tracks in de ultieme race om bekers en upgrades voor je Kart te winnen! Er is geen vertraging - schakel naar de volgende versnelling en daag je vrienden uit in split-screen racen en gevechtsstanden!

Kies een racer uit 12 van de meest iconische Nickelodeon-series: SpongeBob SquarePants, Teenage Mutant Ninja Turtles, Hey Arnold !, Rugrats en MEER !!!

  • Race op 24 verschillende Slime-gevulde tracks, inclusief Bikini Bottom, NYC riolen, het huis van Tommy Pickle, Arnold's school en meer!
  • Aanpasbare Karts met meerdere power-ups en speciale aanvallen
  • Geweldige co-op en lokale multiplayer voor non-stop actie waar het hele gezin van zal houden!

Andere uitvoeringen

Nickelodeon Kart Racers

23 okt 2018
bestel nu!!
29,99 €

Nickelodeon Kart Racers

25 okt 2018
bestel nu!!
38,99 €