NBA Live 18

Foutje gevonden?
NBA Live 18 Xbox One
NBA Live 18
Uit sinds vrijdag 15 september 2017
 
5 prijzen gevonden van 19,98 € tot 24,99 €
Laatste prijswijziging op dinsdag 12 mei 2020
Laatste controle op woensdag 8 juli 2020

Over NBA Live 18

NBA LIVE 18 introduceert THE ONE, een compleet nieuwe dynamische carrière die compleet is gefocust op jouw speler, jouw keuzes en jouw legacy. Creëer jouw eigen unieke speler en bepaal zelf hoe je een legende wordt door heer-en-meester te worden op jouw positie, samen met iconische moves die alleen jouw speler beheerst. Jaag je droom na om de beste basketballer op de planeet te worden op The Streets en in The League.

NBA LIVE 18

Speel samen of tegen andere spelers in solo, co-op en multiplayer challenges door middel van LIVE Event content. Domineer het veld met gloednieuwe moves die per positie verschillen in de nieuwe één-op-één gameplay met betere controle en responsiviteit.

Stel jezelf op de proef door je favoriete team te bouwen en te managen in de Franchise en Live Ultimate Team modus.

DEMO: Speel met THE ONE in Augustus met de gratis LIVE 18 demo PRE-ORDER Pre-order en krijg 33% korting op NBA LIVE 18* bij alle deelnemende retailers.

*Er zijn voorwaarden van toepassing. Ga naar https://www.easports.com/nba-live/disclaimers voor meer informatie

REDEFINE THE WAY YOU PLAY

THE ONE: Jouw speler, Jouw keuzes, Jouw legacy.

Gefocust rondom jou wordt jouw pad bepaald door de keuzes die je maakt met de vrijheid om te spelen hoe jij het wilt, met wie je wilt, en waar jij het respect verdient op The Streets. Dat is net zo belangrijk als de aantal rings dat je verdient in The League. Volg Niemand. Word The ONE.

JOUW SPELER: Uit jezelf door middel van speleraanpassingen die jouw eigen stijl bepalen op het veld. Word heer en meester in jouw rol en creëer het DNA van jouw speler door een combinatie van speelstijlen, skills en eigenschappen wat er voor kan zorgen dat jij moves kunt doen die geen enkele andere speler beheerst. In tegenstelling tot andere games brengt NBA LIVE 18 onderscheidende spelervariëteit binnen de community. De game bevat gebalanceerde en authentieke gameplay.

JOUW KEUZES:

  • THE LEAGUE: Baan je een weg door The League, een authentieke NBA-ervaring waar je het veld moet domineren om kampioenschappen te winnen.
  • THE STREETS: Ga verder dan The League en speel op The Streets waar de regels en de manier waarop je respect verdient anders zijn. Speel solo, co-op of multiplayer op de meest beroemde plekken en courts op aarde.
  • LIVE EVENTS: Speel en ontvang real-time beloningen in LIVE-evenementen die nieuwe manieren om te spelen biedendoor middel van Boss Battles en Challenges in solo, co-op en multiplayer. Bekijk hoe hoog je staat en word de beste ter wereld.
  • LEGACY: Van Eastcoast naar West coast, van The Streets naar The League, jouw carrière wordt bepaald door de score van jouw ONE

Andere uitvoeringen

NBA Live 18

15 sep 2017
bestel nu!!
29,99 €