Mortal Kombat 11

Foutje gevonden?
Mortal Kombat 11 Xbox One
Mortal Kombat 11
Uit sinds dinsdag 23 april 2019
 
3 prijzen gevonden van 29,98 € tot 37,99 €
Laatste prijswijziging op zaterdag 23 mei 2020
Laatste controle op zondag 12 juli 2020

Over Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11 is de allernieuwste uitgave uit de bekroonde franchise. De officiële Mortal Kombat 11 biedt een episch, weergaloos verhaal met een originele muziektrack. De game is verkrijgbaar als standaard editie of als ultimate edition voor de PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch™ Custom Character Variation - Mortal Kombat 11 verdiept en personaliseert de ervaring zoals nooit tevoren, met een geheel nieuw Custom Character Variation-systeem waarmee spelers de creatieve controle hebben over het bouwen van aangepaste versies van de personagelijst. Het systeem biedt tal van mogelijkheden waarmee spelers hun favoriete vechters kunnen personaliseren. Filmisch verhaal - Daarnaast introduceert het spel ook een nieuw filmisch verhaal dat voortborduurt op de epische saga die inmiddels zijn 25e jaar ingaat. Pre-order bonus - Alle pre-orders ontvangen het in-game, speelbare personage ‘Shao Kahn’. Degenen die preorders plaatsen voor PlayStation®4 en Xbox One, krijgen bij bepaalde winkels toegang tot de beta, die in maart voor die platforms beschikbaar komen. Standaard & Premium Edition - Het verschil tussen beide edities is dat de Premium Edition wordt geleverd met de Kombat Pack (Season Pass).

Mortal Kombat 11 is de allernieuwste uitgave uit de bekroonde franchise. De officiële Mortal Kombat 11 biedt een episch, weergaloos verhaal met een originele muziektrack. De game is verkrijgbaar als standaard editie of als ultimate edition voor de PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch™

Custom Character Variation

Mortal Kombat 11 verdiept en personaliseert de ervaring zoals nooit tevoren, met een geheel nieuw Custom Character Variation-systeem waarmee spelers de creatieve controle hebben over het bouwen van aangepaste versies van de personagelijst. Het systeem biedt tal van mogelijkheden waarmee spelers hun favoriete vechters kunnen personaliseren.

Filmisch verhaal

Daarnaast introduceert het spel ook een nieuw filmisch verhaal dat voortborduurt op de epische saga die inmiddels zijn 25e jaar ingaat.

Pre-order bonus

Alle pre-orders ontvangen het in-game, speelbare personage ‘Shao Kahn’. Degenen die preorders plaatsen voor PlayStation®4 en Xbox One, krijgen bij bepaalde winkels toegang tot de beta, die in maart voor die platforms beschikbaar komen.

Standaard & Premium Edition - Het verschil tussen beide edities is dat de Premium Edition wordt geleverd met de Kombat Pack (Season Pass).

Andere uitvoeringen