Mortal Kombat 11 - Premium Edition

Foutje gevonden?
Mortal Kombat 11 - Premium Edition Xbox One
Mortal Kombat 11 - Premium Edition
Uit sinds dinsdag 23 april 2019
 
Laatste prijswijziging op vrijdag 17 januari 2020
Laatste controle op woensdag 8 juli 2020

Over Mortal Kombat 11 - Premium Edition

Mortal Kombat 11 is de allernieuwste uitgave uit de bekroonde franchise. De officiële Mortal Kombat 11 biedt een episch, weergaloos verhaal met een originele muziektrack. De game is verkrijgbaar als standaard editie of als ultimate edition voor de PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch™ Custom Character Variation - Mortal Kombat 11 verdiept en personaliseert de ervaring zoals nooit tevoren, met een geheel nieuw Custom Character Variation-systeem waarmee spelers de creatieve controle hebben over het bouwen van aangepaste versies van de personagelijst. Het systeem biedt tal van mogelijkheden waarmee spelers hun favoriete vechters kunnen personaliseren. Filmisch verhaal - Daarnaast introduceert het spel ook een nieuw filmisch verhaal dat voortborduurt op de epische saga die inmiddels zijn 25e jaar ingaat. Pre-order bonus - Alle pre-orders ontvangen het in-game speelbare personage ‘Shao Kahn’. Bovendien krijgen degenen die een pre-orders hebben geplaatst voor de PlayStation®4 en Xbox One toegang tot de beta, die in maart voor deze twee platforms beschikbaar komt. Klanten die een pre-order hebben geplaatst zullen hun beta-toegangscode automatisch eind februari 2019 via mail ontvangen. Hiervoor hoef je geen contact met ons op te nemen. Meer info over de beta zal in een later stadium automatisch op deze productpagina verschijnen. Standaard & Premium Edition - Het verschil tussen beide edities is dat de Premium Edition wordt geleverd met de Kombat Pack (Season Pass).

Mortal Kombat 11 is de allernieuwste uitgave uit de bekroonde franchise. De officiële Mortal Kombat 11 biedt een episch, weergaloos verhaal met een originele muziektrack. De game is verkrijgbaar als standaard editie of als ultimate edition voor de PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch™

Custom Character Variation

  • Mortal Kombat 11 verdiept en personaliseert de ervaring zoals nooit tevoren, met een geheel nieuw Custom Character Variation-systeem waarmee spelers de creatieve controle hebben over het bouwen van aangepaste versies van de personagelijst. Het systeem biedt tal van mogelijkheden waarmee spelers hun favoriete vechters kunnen personaliseren.

Filmisch verhaal

  • Daarnaast introduceert het spel ook een nieuw filmisch verhaal dat voortborduurt op de epische saga die inmiddels zijn 25e jaar ingaat.

Pre-order bonus

  • Alle pre-orders ontvangen het in-game, speelbare personage ‘Shao Kahn’. Degenen die pre-orders plaatsen voor PlayStation®4 en Xbox One, krijgen bij bepaalde winkels toegang tot de beta, die in maart voor die platforms beschikbaar komen.

Standaard & Premium Edition

  • Het verschil tussen beide edities is dat de Premium Edition wordt geleverd met de Kombat Pack (Season Pass).

Andere uitvoeringen

Mortal Kombat 11

23 apr 2019
bestel nu!!
29,98 €

Mortal Kombat 11

23 apr 2019
bestel nu!!
29,98 €

Mortal Kombat 11

09 mei 2019
bestel nu!!
34,99 €