Metal Gear Survive

Foutje gevonden?
Metal Gear Survive Xbox One
Metal Gear Survive
Uit sinds donderdag 22 februari 2018
 
7 prijzen gevonden van 12,98 € tot 128,22 €
Laatste prijswijziging op zondag 1 december 2019
Laatste controle op zondag 12 juli 2020

Over Metal Gear Survive

Metal Gear Survive Konami Digital Entertainment presenteert met Metal Gear Survive een originele spin-off van Metal Gear Solid V. Deze game introduceert een frisse kijk op exploratie, unieke game mechanics en strategische coöp-gameplay. Metal Gear Survive is een survival actiegame die zich afspeelt in een alternatief universum, waar je naar toe wordt getransporteerd na een bizar verschijnsel. Om je nieuwe omgeving te overleven en beter te begrijpen speel je alleen of in co-op doorheen de missies. In je strijd om te overleven zal je materialen moeten bijeenzoeken om bruikbare voorwerpen, uitrusting en wapens te maken, als je hoopt om heelhuids terug thuis te geraken. - Speel op twee manieren - Single Play en Co-op Play. Deze modi zijn met elkaar verbonden via Base Camp en de voortgang en uitrusting zijn overdraagbaar tussen beide modi. - Bouw je Base Camp uit om toegang te krijgen tot nieuwe wapens en uitrusting en een commandocentrum voor het plannen van missies in Single Play en Co-op Play. - Verzamel grondstoffen en blauwdrukken om nieuwe voorwerpen te craften door de omgeving te verkennen in Single Play of Co-op-missies succesvol te beëindigen. - Voeg nieuwe faciliteiten toe om je te helpen overleven, inclusief landbouw, veeteelt en voedsel- en wateropslag. Naarmate je kamp zich verder ontwikkelt, krijg je toegang tot betere crafting items. - Beheer hulpbronnen zoals voedsel en water, evenals grondstoffen die worden gebruikt voor wapens, defensieve structuren en bruikbare items.

Metal Gear SurviveKonami Digital Entertainment presenteert met Metal Gear Survive een originele spin-off van Metal Gear Solid V. Deze game introduceert een frisse kijk op exploratie, unieke game mechanics en strategische coöp-gameplay.

Metal Gear Survive is een survival actiegame die zich afspeelt in een alternatief universum, waar je naar toe wordt getransporteerd na een bizar verschijnsel. Om je nieuwe omgeving te overleven en beter te begrijpen speel je alleen of in co-op doorheen de missies. In je strijd om te overleven zal je materialen moeten bijeenzoeken om bruikbare voorwerpen, uitrusting en wapens te maken, als je hoopt om heelhuids terug thuis te geraken.

- Speel op twee manieren - Single Play en Co-op Play. Deze modi zijn met elkaar verbonden via Base Camp en de voortgang en uitrusting zijn overdraagbaar tussen beide modi.
- Bouw je Base Camp uit om toegang te krijgen tot nieuwe wapens en uitrusting en een commandocentrum voor het plannen van missies in Single Play en Co-op Play.
- Verzamel grondstoffen en blauwdrukken om nieuwe voorwerpen te craften door de omgeving te verkennen in Single Play of Co-op-missies succesvol te beëindigen.
- Voeg nieuwe faciliteiten toe om je te helpen overleven, inclusief landbouw, veeteelt en voedsel- en wateropslag. Naarmate je kamp zich verder ontwikkelt, krijg je toegang tot betere crafting items.
- Beheer hulpbronnen zoals voedsel en water, evenals grondstoffen die worden gebruikt voor wapens, defensieve structuren en bruikbare items.

Andere uitvoeringen

Metal Gear Survive

22 feb 2018
bestel nu!!
14,98 €