Just Cause 3

Foutje gevonden?
Just Cause 3 Xbox One
Just Cause 3
woensdag 8 juni 2016
 
Prijzen zijn inclusief levering in België.
Laatste prijswijziging op zaterdag 15 juli 2017
Laatste controle op zondag 19 november 2017

Omschrijving

Just Cause 3

Just Cause 3
De ultieme en meest explosieve, over-de-hoogste-top game heeft een opvolger. Just Cause 3 is een actievol open-world game dat je meeneemt naar een zonovergoten mediterraans eiland waar je als Rico Rodriguez kom af moet maken met de meedogenloze dictator General Di Ravello. Je bent een man op een missie. Je thuisland Medici is bezet door Di Ravello en ondrukt het volk van Medici. Met een onuitputtelijk arsenaal C4-explosieven, granaten en talloze hoge octaan wapens kan je afrekenen me...
Just Cause 3
De ultieme en meest explosieve, over-de-hoogste-top game heeft een opvolger. Just Cause 3 is een actievol open-world game dat je meeneemt naar een zonovergoten mediterraans eiland waar je als Rico Rodriguez kom af moet maken met de meedogenloze dictator General Di Ravello. Je bent een man op een missie. Je thuisland Medici is bezet door Di Ravello en ondrukt het volk van Medici. Met een onuitputtelijk arsenaal C4-explosieven, granaten en talloze hoge octaan wapens kan je afrekenen met de Di Ravello.

Verken meer dan 400 km² en blaas Di Ravello's propaganda op om Medici te bevrijden. Om die taken te vervullen heeft Rico toegang tot enkele belangrijke gadgets zoals een wingsuit, een parachute en de inmiddelse beroemde grappling hook. Met de verbeterde versie van de grappling hook en de wingsuit kan je op een volledige nieuwe wijze door de lucht klieven. Versnel je val met de grijphaak - dat je elk oppervlak kan gebruiken (ook auto's, luchttuigen, gebouwen,...) - gooi de wingsuit uit en zweef zorgeloos door de wereld van Just Cause 3. Een essentieel onderdeel is de parachute in Rico's arsenaal die sterke verbeteringen kent om je vijanden met precisie vanuit de lucht neer te halen.

- Meer dan 400 km² open wereld om op te blazen!
- Maak gebruik van talloze snufjes om je door de wereld te verplaatsen.
- Creëer explosieve kettingreacties in de militaire domeinen, havens, gevangenissen en communicatietorens van dicator Di Ravello.
- Blaas propaganda op met een onuitputtelijke bron C4 en granaten.
- Online community mogelijkheden.

Andere uitvoeringen

Just Cause 3

08 jun 2016
bestel nu!!
€ 19,99

Just Cause 3 - Gold Edition

31 mrt 2017
bestel nu!!
€ 21,99
}