Friday the 13th The Game

Foutje gevonden?
Friday the 13th The Game Xbox One
Friday the 13th The Game
Uit sinds vrijdag 13 oktober 2017
 
3 prijzen gevonden van 14,98 € tot 34,99 €
Laatste prijswijziging op maandag 25 mei 2020
Laatste controle op donderdag 28 mei 2020

Over Friday the 13th The Game

Friday the 13th staat synoniem voor horror. Spelers in de game kruipen in de huid van Jason Voorhees of gaan de strijd aan als kamp begeleider voor de allereerste keer in de gaming geschiedenis.

Als gamer ben je getuige van de totaal losgeslagen waanzin van een koelbloedige moordenaar als Jason zijn weg baant door Camp Crystal Lake.Het spel is een helemaal tot in het kleinste detail een getrouw eerbetoon aan de franchise.

De echte fans kunnen verzekerd zijn dat alles in Friday the 13th: The Game nauwgezet en nauwkeurig natuurgetrouw gemaakt is. Of het nu één van de vele iconische film locaties, of de verschillende Jason Voorhees personen die zijn gekozen voor het spel.

Deze fysieke retail versie heeft naast het basisspel ook een gratis nieuwe DLC erbij en beschikking over alle toekomstige nieuw uit te komen DLC’s.

Spelmodus en eigenschappen

  • 1v7 Multiplayer: speel als Jason Voorhees of als kamp begeleider om de nacht te overleven op één van de vele iconische locaties uit de film.
  • Grote verscheidenheid aan moordenaars: Speel als één van de verschillende incarnaties van Jason Voorhees zoals in de films. Elke Jason is anders met specifieke sterke en zwakke punten en gruwelijke kills!
  • Authentiek aan de film franchise: het spel maakt gebruik van de expertise uit de film met inbegrip van Sean S. Cunningham (bedenker en maker van de film) Tom Savini (FX legende en effecten directeur van de film), componist Harry Manfredini en Kane Hodder (acteur die Jason Voorhees speelde in deel 7, 8, 9 en X).
  • Ontgrendelen en aanpassen: niveau omhoog en ontgrendelen van de nieuwe speelbare begeleiders of andere Jason. Besteed zuurverdiende CP (aanpassing punten) aan nieuwe vaardigheden voor Jason of spel-veranderende extraatjes voor jouw kamp begeleiders. Het spel heeft een enorme inhoud om ontdekt te worden!
  • Exclusieve DLC voor fysieke retail versie: Exclusieve bloedige Jason huid voor alle speelbare Jasons! oExclusieve kleding voor elke kamp begeleider.
  • Toegang tot alle nieuwe nog uit te komen DLC’s: inclusief een gratis download voor single-player Jason missies. Toekomstige DLC’s bevatten o.a. AI bots, nieuwe omgevingen, nieuwe karakters en nog veel meer!

Andere uitvoeringen

Friday the 13th The Game

13 okt 2017
bestel nu!!
4,93 €