Fallout 4 GOTY

Foutje gevonden?
Fallout 4 GOTY Xbox One
Fallout 4 GOTY
Uit sinds dinsdag 26 september 2017
 
3 prijzen gevonden van 22,99 € tot 69,99 €
Laatste prijswijziging op dinsdag 2 juni 2020
Laatste controle op zaterdag 11 juli 2020

Over Fallout 4 GOTY

Keer terug naar de Wasteland met Fallout 4: Game of the Year Edition. Met de laatste gameplay updates, grafische verbeteringen, de mogelijkheid om gratis met mods te spelen en alle officiële add-ons is dit de ultieme manier om het post- apocalyptische avontuur van Bethesda Game Studios te ervaren.

Fallout 4:

Game of the Year Edition bevat de complete up-to-date game met alle zes de add-ons: Automatron, Wasteland Workshop, Far Harbor, Contraptions Workshop, Vault-Tec Workshop en Nuka-World.

Automatron!

De mysterieuze Mechanist heeft een horde gevaarlijke robots losgelaten in de Commonwealth, waaronder de verraderlijke Robobrain. Schakel ze uit en verzamel hun onderdelen om je eigen persoonlijke robot te bouwen. Kies uit meer dan honderd mods met verschillende ledematen, armor, vaardigheden en wapens zoals de compleet nieuwe Lightning Chain Gun. Alles is aan te passen aan de robots zoals de kleuren en zelfs de stem van jouw robot.

Wasteland Workshop!

Met de Wasteland Workshop ontwerp je zelf valstrikken en gebruik deze om het ongedierte in de Commonwealth te vangen – van Raiders tot Deathclaws! Tem ze of laat ze het opnemen in een gevecht tegen elkaar of zelfs tegen de bewoners van je nederzetting. De Wasteland Workshop bevat ook compleet nieuwe design opties zoals nixie-buisverlichting, brieven kits, taxidermie en veel meer!

Far Harbor!

Dankzij een nieuwe zaak van Valentine’s Detective Agency ga je op zoek naar een jonge vrouw en een geheime kolonie van Synths. Reis van de kust van Maine naar het mysterieuze eiland van Far Harbor, een plek die dankzij de hoge radiatie meer verwilderd is dan waar maar ook. Baan je een weg door het groeiende conflict tussen de Synths, de Children of Atom en de lokale bevolking. Breng jij de vrede terug naar Far Harbor, en ten koste van wat? Far Harbor bevat de grootste landoppervlakte die we ooit hebben gemaakt voor een add-on, compleet met veel nieuwe factie quests, nederzettingen, dodelijke wezens en dungeons. Word nog sterker met nieuwe verbeterde armor en wapens. De keuze is aan jou.

Contraptions Workshop!

Machines die sorteren! Machines die bouwen! Machines die combineren! Met Fallout 4 Contraptions gebruik je transportbanden, steiger kits, banen kits en ingewikkelde gadgets om je Wasteland nederzettingen te verbeteren. De Contraptions Workshop bevat ook compleet nieuwe functies zoals liften, kassen, magazijn kits, vuurwerk, rekken voor je uitrustingen en meer!

Vault-Tec Workshop!

Bouw aan een nieuwe toekomst onder de grond met de Vault-Tec Workshop. Maak een gigantische Vault en trek nieuwe bewoners aan door gebruik te maken van industriële kits compleet met retro-nostalgische meubels, verlichting en kunst. Voer goedgekeurde Vault-Tec experimenten uit op je Dwellers om te leren wat een ideale burger is. Vault-Tec heeft je de gereedschappen gegeven, de rest moet je zelf doen!

Nuka-World!

Ga op reis naar Nuka-World, een groot pretpark en nu een wetteloze stad van Raiders. Ontdek een complete nieuwe regio met een grote open Wasteland en pretpark zones zoals Safari Adventure, Dry Rock Gulch, Kiddie Kingdom en de Galactic Zone. Leid dodelijke bendes Raiders en gebruik ze om nederzettingen te overwinnen. Buig zo de Commonwealth om naar je wil. Nuka-World beschikt over nieuwe quests, Raiders, wapens, beesten en meer. Geniet van de rit!

Andere uitvoeringen

Fallout 4

10 nov 2015
bestel nu!!

Fallout 4

10 nov 2015
bestel nu!!
24,99 €

Fallout 4 GOTY

26 sep 2017
bestel nu!!
17,99 €