Dragon's Dogma Dark Arisen

Foutje gevonden?
Dragon's Dogma Dark Arisen Xbox One
Dragon's Dogma Dark Arisen
Uit sinds dinsdag 3 oktober 2017
 
3 prijzen gevonden van 24,98 € tot 29,99 €
Laatste prijswijziging op woensdag 17 juni 2020
Laatste controle op donderdag 2 juli 2020

Over Dragon's Dogma Dark Arisen

Het einde is nabij en de draken zijn teruggekeerd naar Gransys. Word de uitverkozen Arisen en beslis over het lot van de wereld in de geprezen actie RPG Dragon’s Dogma: Dark Arisen, volledig geremastered voor de huidige generatie consoles.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen combineert spannende en diepe gevechten met de vrijheid om een levende, interactieve wereld te verkennen.

Kies tussen 9 verschillende klasses en vertrek op je eigen avontuur, vergezeld door drie AI reisgezellen, bekend als Pawns. Deze Pawns vechten onafhankelijk, evolueren mee met jouw personage en kunnen online worden uitgewisseld met andere spelers in ruil voor schatten, tips en meer.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen is verbeterd met hoge resolutie visuals voor de huidige consoles en bevat het originele Dragon’s Dogma en alle additionele content van de Dark Arisen uitbreiding, inclusief de Bitterblack Isle omgeving, met haar nieuwe vijanden, opdrachten en wapens om te verzamelen.

Kenmerken

  • Dynamische Gevechten – Verwijder de 4 hoofden van een Hydra, klim bovenop griffoenen en vecht in de lucht of versla draken en andere wezens door op zoek te gaan naar hun zwakke plek in uitdagende confrontaties.
  • Epische Setting – Reis naar Gransys en verder in een uitgestrekte, enorm gedetailleerde wereld, klaar voor verkenning.
  • Volledige Ervaring – Inclusief alle content van het originele spel en alle extra’s van de Dark Arisen uitbreiding.
  • Diepe RPG Mechanics – Negen verschillende klasses, elk met hun eigen aanpasbare vaardigheden, wapens en harnassen, plus Pawn reisgezellen die je kan trainen en aanpassen naar je eigen vechtstijl.
  • Aangepast voor Huidige Consoles – Hoge resolutie visuals met tal van verbeteringen.

Andere uitvoeringen