Dishonored: Death of the Outsider

Foutje gevonden?
Dishonored: Death of the Outsider Xbox One
Dishonored: Death of the Outsider
Uit sinds vrijdag 15 september 2017
 
6 prijzen gevonden van 12,98 € tot 44,23 €
Laatste prijswijziging op vrijdag 17 april 2020
Laatste controle op zaterdag 4 juli 2020

Over Dishonored: Death of the Outsider

Dishonored®: Death of the Outsider is het volgende standalone avontuur in de veelgeprezen Dishonored reeks. Jij bent de badass bovennatuurlijke moordenaar ‘Billie Lurk’. Ze wordt herenigd met haar mentor Daud en gaan samen de grootste moord ooit plegen. Er is voortgebouwd op de gameplay en art style van Dishonored 2. Death of the Outsider bevat alle kenmerken, inclusief wrede gevechtssystemen, unieke design levels en een immersieve verhaalvertelling wat reageert ...

Dishonored®: Death of the Outsider is het volgende standalone avontuur in de veelgeprezen Dishonored reeks. Jij bent de badass bovennatuurlijke moordenaar ‘Billie Lurk’. Ze wordt herenigd met haar mentor Daud en gaan samen de grootste moord ooit plegen. Er is voortgebouwd op de gameplay en art style van Dishonored 2. Death of the Outsider bevat alle kenmerken, inclusief wrede gevechtssystemen, unieke design levels en een immersieve verhaalvertelling wat reageert op iedere keuze die je maakt.

Verhaal:

Je neemt de rol van Billie Lurk (aka Megan Foster) aan, ooit een van Dunwall’s meest beruchte huurmoordenaars. Je wordt herenigd met je oude mentor, de legendarische moordenaar Daud, en samen zullen jullie de grootste moord ooit begaan: het doden van de Outsider, het godachtig figuur. Terwijl jij je diep in de duistere hoeken van Karnaca bevindt om het mysterie van de Outsider en zijn oorsprong te ontdekken, zul je dodelijke tegenstand krijgen, duistere krachten en je zult moeilijke beslissingen moeten nemen die jou en de wereld om je heen voor altijd veranderen.

Key features:

  • De ultieme bovennatuurlijke moordenaar zijn
  • De grootste moord begaan
  • Onherroepelijke targets aannemen
  • Speel je weg


Andere uitvoeringen