DiRT Rally 2.0 Day One Edition

Foutje gevonden?
DiRT Rally 2.0 Day One Edition Xbox One
DiRT Rally 2.0 Day One Edition
Uit sinds dinsdag 26 februari 2019
 
5 prijzen gevonden van 19,98 € tot 34,99 €
Laatste prijswijziging op dinsdag 12 mei 2020
Laatste controle op donderdag 9 juli 2020

Over DiRT Rally 2.0 Day One Edition

DiRT Rally 2.0 daagt je uit om je een weg te banen doorheen een selectie van iconische rally locaties van over de hele wereld, in de meest iconische en krachtige off-road voertuigen ooit gebouwd, wetende dat de kleinste vergissing het einde van de rit kan betekenen. Je zal een beroep moeten doen op al je instincten, in de meeste realistische off-road ervaring ooit, inclusief een nieuw handelingsmodel, bandenkeuze en degradatie van grondoppervlakken. Stuur je rallywagen doorheen bestaande off-road locaties in Nieuw-Zeeland, Argentinie, Spanje, Polen, Australie en de Verenigde Straten, met enkel je co-piloot en je instincten als begeleiding. Race op acht officiele circuits van het FIA World Rallycross kampioenschap, compleet met gelicenseerde Supercars en ondersteunende series. Bepaal je race strategie, pas je team en wagens hierop aan, en evolueer doorheen een gevarieerde selectie van events en kampioenschappen, zowel in een singleplayer Carriere Modus als in een competitieve online omgeving. Kenmerken: Meer dan 50 van de krachtigste Off-Road wagens ooit gebouwd: Scheur door de omgevingen met een iconische selectie van historische en moderne rally wagens, inclusief de 1995 Subaru Impreza, VW Polo GTI R5, Nissan Datsun 240z, de Audi Quattro S1 E2 en de Audi S1 EKS RX Quattro. 6 bestaande rally locaties: Race doorheen de adembenemende omgevingen van Nieuw-Zeeland, Argentinie, Spanje, Polen, Australie en de Verenigde Staten. Voel de race: Verbeterde besturing, ondergrond, defecten en omgevingen zorgen voor de meest authentieke off-road ervaring ooit. Het officiele spel van het FIA World Rallycross Championship: Race in Barcelona, Montalegre, Mettet, Loheac Bretagne, Trois-Rivieres, Hell, Holjes en Silverstone in diverse evenementen. Ontwikkel je eigen team: Stel je eigen team samen en creeer een eigen identiteit. Breid je wagenpark uit, stuur je werknemers aan en ontwikkel je Service Area faciliteiten. Tuning: Pas je voertuig aan je rijstijl en aan de omgeving aan. Beperk de slijtage door het kiezen van de juiste set-up en voer upgrades door om ervoor te zorgen dat je wagens klaar zijn voor elke uitdaging. Ga de strijd aan: Race tegen de volledige DiRT Community in dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse uitdagingen, met wereldwijde ranglijsten en evenementen.

DiRT Rally 2.0 daagt je uit om je een weg te banen doorheen een selectie van iconische rally locaties van over de hele wereld, in de meest iconische en krachtige off-road voertuigen ooit gebouwd, wetende dat de kleinste vergissing het einde van de rit kan betekenen. Je zal een beroep moeten doen op al je instincten, in de meeste realistische off-road ervaring ooit, inclusief een nieuw handelingsmodel, bandenkeuze en degradatie van grondoppervlakken.

Stuur je rallywagen doorheen bestaande off-road locaties in Nieuw-Zeeland, Argentinie, Spanje, Polen, Australie en de Verenigde Straten, met enkel je co-piloot en je instincten als begeleiding. Race op acht officiele circuits van het FIA World Rallycross kampioenschap, compleet met gelicenseerde Supercars en ondersteunende series. Bepaal je race strategie, pas je team en wagens hierop aan, en evolueer doorheen een gevarieerde selectie van events en kampioenschappen, zowel in een singleplayer Carriere Modus als in een competitieve online omgeving.

Kenmerken

  • Meer dan 50 van de krachtigste Off-Road wagens ooit gebouwd: Scheur door de omgevingen met een iconische selectie van historische en moderne rally wagens, inclusief de 1995 Subaru Impreza, VW Polo GTI R5, Nissan Datsun 240z, de Audi Quattro S1 E2 en de Audi S1 EKS RX Quattro.
  • 6 bestaande rally locaties: Race doorheen de adembenemende omgevingen van Nieuw-Zeeland, Argentinie, Spanje, Polen, Australie en de Verenigde Staten.
  • Voel de race: Verbeterde besturing, ondergrond, defecten en omgevingen zorgen voor de meest authentieke off-road ervaring ooit. Het officiele spel van het FIA World Rallycross Championship: Race in Barcelona, Montalegre, Mettet, Loheac Bretagne, Trois-Rivieres, Hell, Holjes en Silverstone in diverse evenementen.
  • Ontwikkel je eigen team: Stel je eigen team samen en creeer een eigen identiteit. Breid je wagenpark uit, stuur je werknemers aan en ontwikkel je Service Area faciliteiten.
  • Tuning: Pas je voertuig aan je rijstijl en aan de omgeving aan. Beperk de slijtage door het kiezen van de juiste set-up en voer upgrades door om ervoor te zorgen dat je wagens klaar zijn voor elke uitdaging.
  • Ga de strijd aan: Race tegen de volledige DiRT Community in dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse uitdagingen, met wereldwijde ranglijsten en evenementen.

Andere uitvoeringen