Biomutant Collector's Edition

Foutje gevonden?
Biomutant Collector's Edition Xbox One
Biomutant Collector's Edition
Uit sinds dinsdag 31 december 2019
6 prijzen gevonden van 119,00 € tot 129,99 €
Laatste prijswijziging op zaterdag 7 december 2019
Laatste controle op zondag 5 juli 2020

Over Biomutant Collector's Edition

BIOMUTANT is een open-world, post-apocalyptisch RPG met een kungfu-thema, met een uniek gevechtssysteem dat melee en schietwerk combineert met mutantvaardigheden. Het land wordt geteisterd door een plaag, en de levensboom druipt dood en verderf. De stammen zijn verdeeld. Verken een wereld in beroering en bepaal haar lot. Breng je verlossing of verwoesting? Kenmerken: Beleef ultieme bewegingsvrijheid terwijl je schiet, slaat en mutantkrachten gebruikt. Pas je genetische opmaak aan om je uiterlijk te veranderen met mutaties als klauwen en stekelige staarten. Verken een levendige open wereld te voet of per mech, jetski, luchtballon of een van de unieke rijdieren in de omgeving. Combineer verschillende onderdelen om je eigen snij-, steek- en beukwapens, revolvers, geweren, shotguns en meer te maken. Een verteller vertelt je verhaal terwijl je het beleeft, maar jouw acties en keuzes bepalen hoe je verhaal afloopt.

BIOMUTANT is een open-world, post-apocalyptisch RPG met een kungfu-thema, met een uniek gevechtssysteem dat melee en schietwerk combineert met mutantvaardigheden. Het land wordt geteisterd door een plaag, en de levensboom druipt dood en verderf. De stammen zijn verdeeld. Verken een wereld in beroering en bepaal haar lot. Breng je verlossing of verwoesting?

Kenmerken:

  • Beleef ultieme bewegingsvrijheid terwijl je schiet, slaat en mutantkrachten gebruikt.
  • Pas je genetische opmaak aan om je uiterlijk te veranderen met mutaties als klauwen en stekelige staarten.
  • Verken een levendige open wereld te voet of per mech, jetski, luchtballon of een van de unieke rijdieren in de omgeving.
  • Combineer verschillende onderdelen om je eigen snij-, steek- en beukwapens, revolvers, geweren, shotguns en meer te maken.
  • Een verteller vertelt je verhaal terwijl je het beleeft, maar jouw acties en keuzes bepalen hoe je verhaal afloopt.

Andere uitvoeringen