Aven Colony

Foutje gevonden?
Aven Colony Xbox One
Aven Colony
Uit sinds dinsdag 25 juli 2017
 
3 prijzen gevonden van 18,98 € tot 34,99 €
Laatste prijswijziging op zaterdag 25 augustus 2018
Laatste controle op maandag 24 september 2018

Over Aven Colony

Bouw een nieuwe thuis voor de mensheid op een planeet met weinig zuurstof, elektrische stormen en andere gevaarlijke omgevingen. Kenmerken: - Meet the locals: Ontmoet een enorme varieteit aan buitenaardse levensvormen. - Beheer je kolonie: Zorg voor jobs, gezondheidszorg, entertainment, voedsel en ordehandhaving zodat de kolonisten opnieuw op jou stemmen bij de volgende verkiezing. - Ontdek het verleden: Een uitgebreide campagne waarin de vele geheimen van deze nieuwe fascinerende wereld ontdekt. - Bouw aan de toekomst: Gebruik drones om nieuwe huizen te bouwen, teel voedsel, ontgin grondstoffen, ontwikkel nieuwe technologieen en zoveel meer.

Bouw een nieuwe thuis voor de mensheid op een planeet met weinig zuurstof, elektrische stormen en andere gevaarlijke omgevingen.

Kenmerken:

  • Meet the locals: Ontmoet een enorme varieteit aan buitenaardse levensvormen.
  • Beheer je kolonie: Zorg voor jobs, gezondheidszorg, entertainment, voedsel en ordehandhaving zodat de kolonisten opnieuw op jou stemmen bij de volgende verkiezing.
  • Ontdek het verleden: Een uitgebreide campagne waarin de vele geheimen van deze nieuwe fascinerende wereld ontdekt.
  • Bouw aan de toekomst: Gebruik drones om nieuwe huizen te bouwen, teel voedsel, ontgin grondstoffen, ontwikkel nieuwe technologieen en zoveel meer.

Andere uitvoeringen

Aven Colony

25 jul 2017
bestel nu!!
18,98 €