Ace Combat 7: Skies Unknown - Collector's Edition

Foutje gevonden?
Ace Combat 7: Skies Unknown - Collector's Edition Xbox One
Ace Combat 7: Skies Unknown - Collector's Edition
Uit sinds vrijdag 18 januari 2019
 
3 prijzen gevonden van 98,00 € tot 101,96 €
Laatste prijswijziging op woensdag 20 november 2019
Laatste controle op woensdag 8 juli 2020

Over Ace Combat 7: Skies Unknown - Collector's Edition

Door spelers in de cockpit van de meest geavanceerde oorlogsvliegtuigen ooit gemaakt te stoppen, levert ACE COMBAT 7: Skies Unknown een heftige luchtgevechtenervaring op met fotorealistische graphics, intense dogfights, een veelvoud aan authentieke en futuristische vliegtuigen om het luchtruim mee te doorkruisen, een meeslepend verhaal en zelfs virtual reality! Door gebruik te maken van de kracht van de nieuwste generatie consoles, zal ACE COMBAT 7: Skies Unknown spelers wegblazen met de evolutie van diens grafische engine. Prachtig weergegeven wolkenrijke hemels en extreem gedetailleerde stadslandschappen verbeteren het gevoel van ongeëvenaarde snelheid en dienen als decor voor de meest boeiende luchtgevechten in de legendarische 20-jarige geschiedenis van de franchise. ACE COMBAT 7: Skies Unknown zal een arsenaal aan ultra-moderne superwapens en formidabele vijanden bevatten waarvoor de serie bekendstaat. Unreal Engine 4-technologieën Adembenemende wolkendekken gepaard met extreem gedetailleerde vliegtuigen en fotorealistische omgevingen maken dat dit tot op heden de meest indrukwekkende Ace Combat is. Dynamisch weer Wees getuige van de plotselinge veranderingen tijdens je vlucht en probeer de weersomstandigheden te bestrijden om te profiteren van je vijand. Terugkeer naar de Strangereal-wereld Het alternatieve Ace Combat-universum bestaande uit echte huidige en bijna-toekomstige wapens, maar met een geschiedenis doordrenkt van Ace Combat lore.

Door spelers in de cockpit van de meest geavanceerde oorlogsvliegtuigen ooit gemaakt te stoppen, levert ACE COMBAT 7: Skies Unknown een heftige luchtgevechtenervaring op met fotorealistische graphics, intense dogfights, een veelvoud aan authentieke en futuristische vliegtuigen om het luchtruim mee te doorkruisen, een meeslepend verhaal en zelfs virtual reality!

Door gebruik te maken van de kracht van de nieuwste generatie consoles, zal ACE COMBAT 7: Skies Unknown spelers wegblazen met de evolutie van diens grafische engine. Prachtig weergegeven wolkenrijke hemels en extreem gedetailleerde stadslandschappen verbeteren het gevoel van ongeëvenaarde snelheid en dienen als decor voor de meest boeiende luchtgevechten in de legendarische 20-jarige geschiedenis van de franchise. ACE COMBAT 7: Skies Unknown zal een arsenaal aan ultra-moderne superwapens en formidabele vijanden bevatten waarvoor de serie bekendstaat.

Unreal Engine 4-technologieën

Adembenemende wolkendekken gepaard met extreem gedetailleerde vliegtuigen en fotorealistische omgevingen maken dat dit tot op heden de meest indrukwekkende Ace Combat is.

Dynamisch weer

Wees getuige van de plotselinge veranderingen tijdens je vlucht en probeer de weersomstandigheden te bestrijden om te profiteren van je vijand.

Terugkeer naar de Strangereal-wereld

Het alternatieve Ace Combat-universum bestaande uit echte huidige en bijna-toekomstige wapens, maar met een geschiedenis doordrenkt van Ace Combat lore.

Andere uitvoeringen