11-11: Memories Retold

Foutje gevonden?
11-11: Memories Retold Xbox One
11-11: Memories Retold
Uit sinds vrijdag 9 november 2018
 
3 prijzen gevonden van 19,98 € tot 24,99 €
Laatste prijswijziging op dinsdag 30 juni 2020
Laatste controle op zaterdag 4 juli 2020

Over 11-11: Memories Retold

We schrijven 11 november 1916, een jonge fotograaf verlaat Canada om het westfront te vervoegen in Europa. Diezelfde dag krijgt een Duitse technieker te horen dat zijn zoon vermist wordt aan het front… Ze zullen de realiteit van de oorlog ontdekken, elkaars pad kruisen, zowel aan het front als daarachter, pogend om hun menselijkheid te behouden voor hun geliefden tijdens rampzalige tijden…Als ze erin slagen om terug te keren. Om klokslag 11 uur op de 11e dag van de 11e maand van het jaar 1918, zullen ze de belangrijkste beslissing van hun leven voorgeschoteld krijgen…Dit is het ontroerende verhaal van het eind van de Eerste Wereldoorlog. · EEN ARTISTIEK PARELTJE Gemaakt door de meervoudig prijswinnende studio Aardman en Digixart in samenwerking met geweldige talenten op vlak van vertelling, muziekproductie en stemmenwerk, is 11-11 Memories Retold een gigantisch levend schilderij dat weergeeft wat het betekent om in oorlog te worden getrokken. · EEN MEESLEPEND OORLOGSDRAMA Beleef het ontroerende verhaal van Kurt, Harry en hun dierlijke metgezellen geïnspireerd op de tragische gebeurtenissen uit de Eerste Wereldoorlog. Probeer je menselijkheid te behouden aan de beide fronten en keer levend terug naar je geliefden terwijl je geconfronteerd wordt door het beste en het slechtste waartoe een mens in staat is. · EEN ZINVOLLE ERVARING Door oorlog voor te stellen als iets dat ver weg ligt van louter entertainment, is 11-11 Memories Retold het tegengestelde van de hedendaagse shooters. Het ambieert om vrede en de honderdste verjaardag van het einde van de Eerste Wereldoorlog te vieren opdat jongere generaties deze gruwel nooit zouden vergeten.

We schrijven 11 november 1916, een jonge fotograaf verlaat Canada om het westfront te vervoegen in Europa. Diezelfde dag krijgt een Duitse technieker te horen dat zijn zoon vermist wordt aan het front…

Ze zullen de realiteit van de oorlog ontdekken, elkaars pad kruisen, zowel aan het front als daarachter, pogend om hun menselijkheid te behouden voor hun geliefden tijdens rampzalige tijden…Als ze erin slagen om terug te keren.

Om klokslag 11 uur op de 11e dag van de 11e maand van het jaar 1918, zullen ze de belangrijkste beslissing van hun leven voorgeschoteld krijgen…Dit is het ontroerende verhaal van het eind van de Eerste Wereldoorlog.

EEN ARTISTIEK PARELTJE

Gemaakt door de meervoudig prijswinnende studio Aardman en Digixart in samenwerking met geweldige talenten op vlak van vertelling, muziekproductie en stemmenwerk, is 11-11 Memories Retold een gigantisch levend schilderij dat weergeeft wat het betekent om in oorlog te worden getrokken.

EEN MEESLEPEND OORLOGSDRAMA

Beleef het ontroerende verhaal van Kurt, Harry en hun dierlijke metgezellen geïnspireerd op de tragische gebeurtenissen uit de Eerste Wereldoorlog. Probeer je menselijkheid te behouden aan de beide fronten en keer levend terug naar je geliefden terwijl je geconfronteerd wordt door het beste en het slechtste waartoe een mens in staat is.

EEN ZINVOLLE ERVARING

Door oorlog voor te stellen als iets dat ver weg ligt van louter entertainment, is 11-11 Memories Retold het tegengestelde van de hedendaagse shooters. Het ambieert om vrede en de honderdste verjaardag van het einde van de Eerste Wereldoorlog te vieren opdat jongere generaties deze gruwel nooit zouden vergeten.

Andere uitvoeringen

11-11: Memories Retold

09 nov 2018
bestel nu!!
24,99 €