This is the Police

Foutje gevonden?
This is the Police Switch
This is the Police
Uit sinds dinsdag 5 december 2017
 
Laatste prijswijziging op zondag 19 januari 2020
Laatste controle op dinsdag 31 maart 2020

Over This is the Police

Stort je in een diepgaand verhaal over corruptie, misdaad en intriges.

Je kruipt in de huid van de grimmige commissaris Jack Boyd en komt oog in oog te staan met de lelijke onderwereld van Freeburg, een afvoerput van de maatschappij. Gaat Jack met pensioen en krijgt hij een leuke som geld, gaat hij failliet of... loopt het nog slechter af?

Ga volledig op in een controversieel verhaal over corruptie, misdaad en politieke intrige.

Geef leiding aan je personeel, reageer op noodgevallen, en onderzoek misdrijven in een stad die op het punt staat in chaos te vervallen.

De mafia-onderwereld manoeuvreert achter de schermen en zet haar klauwen steeds dieper in de stad, zelfs nu de burgemeester klaarstaat om uit elke situatie politiek voordeel te halen.

Kies een aanpak voor elke situatie die zich voordoet. Soms reageer je op een zich ontwikkelende crisis op een plaats van delict, of onderhandel je met de misdaadbazen van Freeburg.

Soms ontwijk je vragen in de persruimte of zelfs tijdens het incidentele kruisverhoor in de getuigenbank. Kun jij voorkomen dat deze snelkookpan explodeert, of kun je de explosie in ieder geval lang genoeg uitstellen om een appeltje voor de dorst opzij te zetten?

Kom je terecht achter de tralies — of erger?

  • Je missie is duidelijk: Verdien $500.000 in 180 dagen, voordat Jack Boyd met pensioen gaat. Hoe? Dat is aan jou!
  • Beslissingen, beslissingen, beslissingen - This Is the Police draait om een duister verhaal en hoe je daarop reageert. Wat je ook beslist, het zal je spel - en het lot van Jack Boyd beïnvloeden.
  • The Good, the Bad... the Ugly? De commissaris van politie in Freeburg krijgt te maken met allerlei soorten mensen. Het is aan jou om de goeden van de slechten te scheiden.
  • Doe je plicht: als hoofd van Freeburg PD moet Jack zorgen voor de dagelijkse routine: reageren op noodgevallen, zijn mensen aansturen, voor een budget vechten...
  • Start onderzoeken, los ze op en verzamel bewijs tegen de criminele bendes in Freeburg.
  • Communiceer met de verschillende machthebbers van de stad: de burgemeester, de maffia, de kerk, de vakbond: iedereen biedt je gunsten aan, maar alles heeft een prijs...
  • Volledig ingesproken door de glorieuze Jon St. John (alias de stem van Duke Nukem).