The Raven Remastered

Foutje gevonden?
The Raven Remastered Switch
The Raven Remastered
Uit sinds dinsdag 22 januari 2019
 
Laatste prijswijziging op woensdag 22 januari 2020
Laatste controle op maandag 30 maart 2020

Over The Raven Remastered

Londen, 1964. Een oude robijn is gestolen uit het British Museum. Op de plaats delict: een ravenveer. Probeert iemand in de voetsporen te treden van The Raven, de legendarische meesterdief die jaren daarvoor verdwenen was? Inspecteur Anton Jakob Zellner bevindt zich in het midden van het soort moordmysterie dat hij tot nu toe alleen kende van het lezen van zijn favoriete misdaadromans. Niets is wat het lijkt. Iedereen heeft iets te verbergen. En de Raaf is iedereen altijd een stap voor. Kenmerken: - Een klassiek whodunit-avontuur van KING Art, de makers van de serie Book of Unwritten Tales. - Ervaar een spannend misdaadverhaal door de ogen van meerdere personagesKlassieke locaties voor moordmysterie, van een trein in de Zwitserse Alpen, tot een majestueus cruiseschip en het Cairo Museum. - Stemwerk van hoge kwaliteit van een meeslepende cast met eigenzinnige personages. - Volledig geremastered animaties, belichting en haar in Full HD-resolutie.

Londen, 1964.

Een oude robijn is gestolen uit het British Museum. Op de plaats delict: een ravenveer. Probeert iemand in de voetsporen te treden van The Raven, de legendarische meesterdief die jaren daarvoor verdwenen was? Inspecteur Anton Jakob Zellner bevindt zich in het midden van het soort moordmysterie dat hij tot nu toe alleen kende van het lezen van zijn favoriete misdaadromans. Niets is wat het lijkt. Iedereen heeft iets te verbergen. En de Raaf is iedereen altijd een stap voor.

Kenmerken:

  • Een klassiek whodunit-avontuur van KING Art, de makers van de serie Book of Unwritten Tales.
  • Ervaar een spannend misdaadverhaal door de ogen van meerdere personagesKlassieke locaties voor moordmysterie, van een trein in de Zwitserse Alpen, tot een majestueus cruiseschip en het Cairo Museum.
  • Stemwerk van hoge kwaliteit van een meeslepende cast met eigenzinnige personages.
  • Volledig geremastered animaties, belichting en haar in Full HD-resolutie.

Andere uitvoeringen

The Raven Remastered

28 jun 2018
bestel nu!!
21,93 €

The Raven Remastered

28 jun 2018
bestel nu!!
15,00 €