The Raven Remastered

Foutje gevonden?
The Raven Remastered Switch
The Raven Remastered
Pre-order voor dinsdag 22 januari 2019
4 prijzen gevonden van 29,99 € tot 34,99 €
Laatste prijswijziging op zaterdag 17 november 2018
Laatste controle op dinsdag 11 december 2018

Over The Raven Remastered

Londen, 1964. Een oude robijn is gestolen uit het British Museum. Op de plaats delict: een ravenveer. Probeert iemand in de voetsporen te treden van The Raven, de legendarische meesterdief die jaren daarvoor verdwenen was? Inspecteur Anton Jakob Zellner bevindt zich in het midden van het soort moordmysterie dat hij tot nu toe alleen kende van het lezen van zijn favoriete misdaadromans. Niets is wat het lijkt. Iedereen heeft iets te verbergen. En de Raaf is iedereen altijd een stap voor. Kenmerken: - Een klassiek whodunit-avontuur van KING Art, de makers van de serie Book of Unwritten Tales. - Ervaar een spannend misdaadverhaal door de ogen van meerdere personagesKlassieke locaties voor moordmysterie, van een trein in de Zwitserse Alpen, tot een majestueus cruiseschip en het Cairo Museum. - Stemwerk van hoge kwaliteit van een meeslepende cast met eigenzinnige personages. - Volledig geremastered animaties, belichting en haar in Full HD-resolutie.

Londen, 1964.

Een oude robijn is gestolen uit het British Museum. Op de plaats delict: een ravenveer. Probeert iemand in de voetsporen te treden van The Raven, de legendarische meesterdief die jaren daarvoor verdwenen was? Inspecteur Anton Jakob Zellner bevindt zich in het midden van het soort moordmysterie dat hij tot nu toe alleen kende van het lezen van zijn favoriete misdaadromans. Niets is wat het lijkt. Iedereen heeft iets te verbergen. En de Raaf is iedereen altijd een stap voor.

Kenmerken:

  • Een klassiek whodunit-avontuur van KING Art, de makers van de serie Book of Unwritten Tales.
  • Ervaar een spannend misdaadverhaal door de ogen van meerdere personagesKlassieke locaties voor moordmysterie, van een trein in de Zwitserse Alpen, tot een majestueus cruiseschip en het Cairo Museum.
  • Stemwerk van hoge kwaliteit van een meeslepende cast met eigenzinnige personages.
  • Volledig geremastered animaties, belichting en haar in Full HD-resolutie.