Tennis World Tour Legends Edition

Foutje gevonden?
Tennis World Tour Legends Edition Switch
Tennis World Tour Legends Edition
Uit sinds vrijdag 6 juli 2018
 
3 prijzen gevonden van 41,99 € tot 69,98 €
Laatste prijswijziging op zaterdag 6 juli 2019
Laatste controle op woensdag 18 september 2019

Over Tennis World Tour Legends Edition

Legends edition

Met de Tennis World Tour Legends Edition kun je spelen als de voormalige tennissupersterren Andre Agassi en John McEnroe met hun bijhorende toenmalige outfits.

Exclusief voor Legend spelers: Roger Federers complete “Lente 2018” NIKE outfit, de Wilson Pro Staff 97, een privétrainer (een must-have ervaringsbonus), 5 vaardigheidskaarten die je 5 stappen dichter bij je verovering van de wereldranglijst en tenslotte de online titel van: “Legende” voor extra bragging-rights.

Tennis World Tour is de nieuwe toonaangevende simulatiegame waar de fans jaren op hebben gewacht.

Roger Federer, Gaël Monfils, Caroline Wozniacki, Garbiña Muguruza,… De game bevat de belangrijkste sterren van het professionele circuit. Of je nu enkel of dubbel speelt, je kunt je eigen speelstijl gebruiken om te proberen de nummer 1 van de online wereldranglijst te worden.

De opvolger van Top Spin 4, de meest succesvolle tennisgame ooit

Bij Breakpoint werken onder meer de hoofdontwikkelaars van Top Spin 4, volgens velen de beste tennisgame ooit, waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht.

Belangrijkste kenmerken

- 30 van de beste spelers uit de officiële circuits, onder wie Roger Federer, Angelique Kerber en nog veel meer legendarische tennissterren.

- Perfecte weergave van spelers en hun bewegingen, gemaakt met behulp van motion capture en fotogrammetrie.

- Alle speltypen: vriendschappelijke wedstrijden, World Tour, enkel- en dubbelspel, lokaal en online.

- Een complete carrièremodus: oefenen, toernooien, personeelsbeheer, aankoop van uitrusting. Zo beleef je de hele carrière van een echte tennisprof.

- Een tactische dimensie zoals je nog nooit hebt gezien in een tennisgame. Spelers kunnen de belangrijkste vaardigheden kiezen die ze tijdens de wedstrijd willen gebruiken.

- Een game die gemaakt is voor de competitie. Naast het permanente wereldranglijstsysteem zijn er elke week nieuwe online uitdagingen beschikbaar.

TENNIS WORLD TOUR


TENNIS WORLD TOUR IS DE NIEUWE TOONAANGEVENDE SIMULATIEGAME WAAR DE FANS JAREN OP HEBBEN GEWACHT.

Roger Federer, Gaël Monfils, Caroline Wozniacki, Garbiña Muguruza,… De game bevat de belangrijkste sterren van het professionele circuit. Of je nu enkel of dubbel speelt, je kunt je eigen speelstijl gebruiken om te proberen de nummer 1 van de online wereldranglijst te worden.


DE OPVOLGER VAN TOP SPIN 4, DE MEEST SUCCESVOLLE TENNISGAME OOIT

Met de Tennis World Tour Legends Edition kun je spelen als de voormalige tennissupersterren Andre Agassi en John McEnroe met hun bijhorende toenmalige outfits. Exclusief voor Legend spelers: Roger Federers complete “Lente 2018” NIKE outfit, de Wilson Pro Staff 97, een privétrainer (een must-have ervaringsbonus), 5 vaardigheidskaarten die je 5 stappen dichter bij je verovering van de wereldranglijst en tenslotte de online titel van: “Legende” voor extra bragging-rights.


EEN COMPLETE EDITIE VOOR DE GROOTSTE FANS VAN TENNISGAMES


BELANGRIJKSTE KENMERKEN


30 van de beste spelers uit de officiële circuits, onder wie Roger Federer, Angelique Kerber en nog veel meer legendarische tennissterren.


Perfecte weergave van spelers en hun bewegingen, gemaakt met behulp van motion capture en fotogrammetrie.


Alle speltypen: vriendschappelijke wedstrijden, World Tour, enkel- en dubbelspel, lokaal en online.


Een complete carrièremodus: oefenen, toernooien, personeelsbeheer, aankoop van uitrusting... Beleef de hele carrière van een professioneel tennisser!


Een tactische dimensie zoals je nog nooit hebt gezien in een tennisgame. Spelers kunnen de belangrijkste vaardigheden kiezen die ze tijdens de wedstrijd willen gebruiken.


Een game die gemaakt is voor de competitie. Naast het permanente wereldranglijstsysteem zijn er elke week nieuwe online uitdagingen beschikbaar.

Andere uitvoeringen