Taiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun!

Foutje gevonden?
Taiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun! Switch
Taiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun!
Uit sinds vrijdag 2 november 2018
 
3 prijzen gevonden van 57,99 € tot 59,99 €
Laatste prijswijziging op woensdag 22 april 2020
Laatste controle op dinsdag 7 juli 2020

Over Taiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun!

Geniet voortaan thuis van de klassieke arcade ritmegame afkomstig uit Japan! Sla op de beat met je eigen drum en daag je vrienden in nieuwe liedjes uit om te beslissen wie de beste taiko skills heeft. Maak gebruik van de motion controls en geniet van Taiko als nooit tevoren! Speel geliefde personages vrij die je kunnen helpen tijdens je avontuur om een legendarische taiko drummer te worden! Gebruik de interactieve features van de Nintendo Switch om met vrienden en familie te spelen, delen en te connecteren. CROSSOVER PERSONAGES EN UNIEKE IN-GAME SKILLS Maak gebruik van Nintendo crossover personages waaronder Kirby en Splatoon 2’s Squid, en ontvang ondersteuning tijdens het spelen MAAK GEBRUIK VAN DE MOTION CONTROLS Speel Taiko “arcade style” met de Joy-Con motion controls, of gebruik het touch screen of de standaard knoppen SPEEL MET VRIENDEN Verbind meerdere Nintendo Switch-consoles met elkaar dankzij Local Wireless Session en speel Taiko Mode of gebruik meerdere Joy-Con op één Nintendo Switch en speel in Party Mode tot en met 4 spelers. GENIET VAN ICONISCHE NUMMERS Meer dan 70 liedjes waaronder enkele uit Dragon Ball Z, Neon Genesis Evangelion, Super Mario Odyssey en meer! NIEUWE PARTY MODE Verbind meerdere controllers en speel tot en met 4 doorheen 20 uitdagingen, inclusief expert moeilijkheidsgraad.

Geniet voortaan thuis van de klassieke arcade ritmegame afkomstig uit Japan! Sla op de beat met je eigen drum en daag je vrienden in nieuwe liedjes uit om te beslissen wie de beste taiko skills heeft. Maak gebruik van de motion controls en geniet van Taiko als nooit tevoren! Speel geliefde personages vrij die je kunnen helpen tijdens je avontuur om een legendarische taiko drummer te worden! Gebruik de interactieve features van de Nintendo Switch om met vrienden en familie te spelen, delen en te connecteren.

CROSSOVER PERSONAGES EN UNIEKE IN-GAME SKILLS

Maak gebruik van Nintendo crossover personages waaronder Kirby en Splatoon 2’s Squid, en ontvang ondersteuning tijdens het spelen

MAAK GEBRUIK VAN DE MOTION CONTROLS

Speel Taiko “arcade style” met de Joy-Con motion controls, of gebruik het touch screen of de standaard knoppen

SPEEL MET VRIENDEN

Verbind meerdere Nintendo Switch-consoles met elkaar dankzij Local Wireless Session en speel Taiko Mode of gebruik meerdere Joy-Con op één Nintendo Switch en speel in Party Mode tot en met 4 spelers.

GENIET VAN ICONISCHE NUMMERS

Meer dan 70 liedjes waaronder enkele uit Dragon Ball Z, Neon Genesis Evangelion, Super Mario Odyssey en meer!

NIEUWE PARTY MODE

Verbind meerdere controllers en speel tot en met 4 doorheen 20 uitdagingen, inclusief expert moeilijkheidsgraad.

Andere uitvoeringen