Spintires: MudRunner- American Wilds Edition

Foutje gevonden?
Spintires: MudRunner- American Wilds Edition Switch
Spintires: MudRunner- American Wilds Edition
Uit sinds dinsdag 27 november 2018
 
Laatste prijswijziging op donderdag 23 april 2020
Laatste controle op zondag 12 juli 2020

Over Spintires: MudRunner- American Wilds Edition

De ultieme off-road beleving! Spintires: MudRunner – American Wilds is de ultieme versie van de indie hit Spintires: MudRunner, inclusief alle eerder uitgekomen DLC en de American Wilds uitbreiding die je gameplay tot een nieuw level brengt! Ga zitten op de bestuurdersstoel en neem de krachtige all-terrain voertuigen mee in extreme landschappen met ongelooflijke fysica, met alleen een kaart en kompas als gids. American Wilds komt met de veel aangevraagde toevoegingen, inclusief 2 nieuwe sandbox maps geïnspireerd door de ruige gebieden van Montana en Noord Dakota, nieuwe challenges en het meest belangrijke, 9 van de meest iconische Amerikaanse voertuigen van huishoudelijke merken zoals Werstern Star, Hummer en Chevrolet. In de Spintires: MudRunner – American Wilds Edition, rijd je meer dan 30 krachtige all-terrain voertuigen en kies uit de 60 add-ons wat het beste past bij je missie! Voltooi de doelstellingen en leveringen op 10 unieke sandbox maps en 11 challenge maps in het ongetemde landschap van Siberië en voor het eerst in MudRunner, Noord-Amerika. Overwin modderig terrein, woeste rivieren en andere obstakels die allemaal realistische reageren op het gewicht en de beweging van je voertuig, mogelijk gemaakt door de geavanceerde physics-engine van het spel. Met je kaart, kompas en je rijstijl kun je solo spelen of je aansluiten bij maximaal 3 anderen in de coop-multiplayer.

De ultieme off-road beleving!


Spintires: MudRunner – American Wilds is de ultieme versie van de indie hit Spintires: MudRunner, inclusief alle eerder uitgekomen DLC en de American Wilds uitbreiding die je gameplay tot een nieuw level brengt! Ga zitten op de bestuurdersstoel en neem de krachtige all-terrain voertuigen mee in extreme landschappen met ongelooflijke fysica, met alleen een kaart en kompas als gids.


American Wilds komt met de veel aangevraagde toevoegingen, inclusief 2 nieuwe sandbox maps geïnspireerd door de ruige gebieden van Montana en Noord Dakota, nieuwe challenges en het meest belangrijke, 9 van de meest iconische Amerikaanse voertuigen van huishoudelijke merken zoals Werstern Star, Hummer en Chevrolet.


In de Spintires: MudRunner – American Wilds Edition, rijd je meer dan 30 krachtige all-terrain voertuigen en kies uit de 60 add-ons wat het beste past bij je missie! Voltooi de doelstellingen en leveringen op 10 unieke sandbox maps en 11 challenge maps in het ongetemde landschap van Siberië en voor het eerst in MudRunner, Noord-Amerika.


Overwin modderig terrein, woeste rivieren en andere obstakels die allemaal realistische reageren op het gewicht en de beweging van je voertuig, mogelijk gemaakt door de geavanceerde physics-engine van het spel. Met je kaart, kompas en je rijstijl kun je solo spelen of je aansluiten bij maximaal 3 anderen in de coop-multiplayer.