Sphinx and the Cursed Mummy

Foutje gevonden?
Sphinx and the Cursed Mummy Switch
Sphinx and the Cursed Mummy
Uit sinds dinsdag 29 januari 2019
 
Laatste prijswijziging op zaterdag 4 april 2020
Laatste controle op dinsdag 7 juli 2020

Over Sphinx and the Cursed Mummy

Sphinx and the Cursed Mummy is een origineel 3rd-person actie avontuur geinspireerd door de mythologie van het oude Egypte. Reis over de wereld, via magische portals, om de kwaadaardige plannen van Set te dwarsbomen. De reis vereist Sphinxs vaardigheden, behendigheid en speciale krachten. Hij zal ook moeten vertrouwen op zijn onwillige vriend, de Mummy, om te helpen wanneer hij onopvallend moet zijn. Door de gestolen magische kronen van Egypte te vinden, kan Sphinx Set stoppen en de wereld redden. Kenmerken: - Gebruik de Sphinxs vaardigheid met wapens om dodelijke mythische monsters onder ogen te zien en transformeer naar een gevleugelde leeuw. - Neem de controle over Mummy wanneer kracht- en vechtvaardigheden niet benodigd zijn en gebruik zijn stealth vaardigheid om vijanden te vermijden. - Werk samen met honderden unieke en fantasierijke wezens, vijanden en bondgenoten. - Fantastische graphics brengen deze mythische wereld gebaseerd op Egyptische legendes tot leven.

Sphinx and the Cursed Mummy is een origineel 3rd-person actie avontuur geïnspireerd door de mythologie van het oude Egypte. Reis over de wereld, via magische portals, om de kwaadaardige plannen van Set te dwarsbomen. De reis vereist Sphinx’s vaardigheden, behendigheid en speciale krachten. Hij zal ook moeten vertrouwen op zijn onwillige vriend, de Mummy, om te helpen wanneer hij onopvallend moet zijn. Door de gestolen magische kronen van Egypte te vinden, kan Sphinx Set stoppen en de wereld redden.

  • Gebruik de Sphinx’s vaardigheid met wapens om dodelijke mythische monsters onder ogen te zien en transformeer naar een gevleugelde leeuw.
  • Neem de controle over Mummy wanneer kracht- en vechtvaardigheden niet benodigd zijn en gebruik zijn stealth vaardigheid om vijanden te vermijden.
  • Werk samen met honderden unieke en fantasierijke wezens, vijanden en bondgenoten.
  • Fantastische graphics brengen deze mythische wereld gebaseerd op Egyptische legendes tot leven.