Rapala Fishing Pro Series

Foutje gevonden?
Rapala Fishing Pro Series Switch
Rapala Fishing Pro Series
Uit sinds vrijdag 26 oktober 2018
 
Laatste prijswijziging op zaterdag 26 oktober 2019
Laatste controle op dinsdag 2 juni 2020

Over Rapala Fishing Pro Series

Echte vis! Echt kunstaas! Echte toernooien! Echt vissen! Welkom bij de Rapala Fishing Pro-serie! Rapala wil de volgende geweldige visser sponsoren om deel uit te maken van zijn Pro Series-team, heb je alles wat nodig is? Doe mee aan toernooien van wereldklasse, wekelijks uitdagingen allemaal om je vaardigheden te verbeteren door bonusgeld te verdienen om de ranglijst te beklimmen en een professionele visser te worden voor het grootste vismerk ter wereld! SPELOVERZICHT: Bouw je reputatie op, verdien sponsors, strijd om prijzen en trofeeën terwijl je de top 24 soorten vis probeert te vangen van Large Mouth Bass tot Northern Pike op enkele van de meest iconische visplekken in Noord-Amerika. Ontgrendel en kies uit honderden authentieke kunstaas- en materiaalcombinaties terwijl je je concurrentie te slim af bent. Navigeer door de wateren in officiële Ranger®-boten die zijn uitgerust met Mercury-motoren om uw geheime hotspots te vinden. BELANGRIJKSTE KENMERKEN: Unieke boven en onder water catch-cams Motion Control Casting & Steering 100's van combinaties van kunstaas en uitrusting Echte wereld weersomstandigheden, karakter schepper, monster en legendarische vis 7 iconische meren in Amerika om uit te kiezen: Lake Minnetonka, Rainy Lake, Lake Jenny, Lake Powell, Lake Guntersville, Lake of the Cherokees en Lake Okeechobee Bestuurbare en te upgraden boten 24 vissoorten om te vangen.

Echte vis! Echt kunstaas! Echte toernooien! Echt vissen!

Welkom bij de Rapala Fishing Pro-serie! Rapala wil de volgende geweldige visser sponsoren om deel uit te maken van zijn Pro Series-team, heb je alles wat nodig is? Doe mee aan toernooien van wereldklasse, wekelijks uitdagingen allemaal om je vaardigheden te verbeteren door bonusgeld te verdienen om de ranglijst te beklimmen en een professionele visser te worden voor het grootste vismerk ter wereld!

Speloverzicht

Bouw je reputatie op, verdien sponsors, strijd om prijzen en trofeeën terwijl je de top 24 soorten vis probeert te vangen van Large Mouth Bass tot Northern Pike op enkele van de meest iconische visplekken in Noord-Amerika. Ontgrendel en kies uit honderden authentieke kunstaas- en materiaalcombinaties terwijl je je concurrentie te slim af bent. Navigeer door de wateren in officiële Ranger®-boten die zijn uitgerust met Mercury-motoren om uw geheime hotspots te vinden.

Belangrijkste kenmerken

  • Unieke boven en onder water catch-cams
  • Motion Control Casting & Steering
  • 100's van combinaties van kunstaas en uitrusting
  • Echte wereld weersomstandigheden, karakter schepper, monster en legendarische vis
  • 7 iconische meren in Amerika om uit te kiezen: Lake Minnetonka, Rainy Lake, Lake Jenny, Lake Powell, Lake Guntersville, Lake of the Cherokees en Lake Okeechobee
  • Bestuurbare en te upgraden boten
  • 24 vissoorten om te vangen.

Andere uitvoeringen

Rapala Fishing Pro Series

15 nov 2017
bestel nu!!
6,99 €