Nintendo Switch Console Super Smash Bros. Ultimate Bundel

Foutje gevonden?
Nintendo Switch Console Super Smash Bros. Ultimate Bundel Switch
Nintendo Switch Console Super Smash Bros. Ultimate Bundel
Uit sinds vrijdag 16 november 2018
 
2 prijzen gevonden van 449,99 € tot 449,99 €
Laatste prijswijziging op maandag 12 augustus 2019
Laatste controle op dinsdag 17 september 2019

Over Nintendo Switch Console Super Smash Bros. Ultimate Bundel

Nintendo Switch - jouw spelcomputer voor thuis en onderweg. Beleef onderweg dezelfde game-ervaring als thuis, zelfs zonder TV. De inhoud van dit product is: - Nintendo Switch systeem. - De game Super Smash Bros. Ultimate (digitaal). Let op: de downloadcode van de game is pas vanaf 7 december te gebruiken. - Linker en rechter Joy-Con controllers. - Nintendo Switch Dock. - Joy-Con Grip. - Joy-Con polsbandjes. - Stroomkabel. - HDMI-kabel. Let op: De Nintendo Switch kan voortgang in games niet back-uppen. Veel consoles laten gebruikers de voortgang kopieren naar een geheugenkaart om verder te kunnen spelen als de console bijvoorbeeld defect raakt, maar de Nintendo Switch ondersteunt die functie niet. Ben je ooit met een game gestopt omdat je niet genoeg tijd had om te spelen? Met Nintendo Switch speel je jouw favoriete games altijd, overal en met iedereen. Sluit je systeem aan op je TV, om games op het grote TV scherm te kunnen spelen. Dit is de ideale manier om thuis plezier te maken met familie en vrienden. Als je geen TV bij de hand hebt, haal je de Nintendo Switch uit de houder en klap dan de standaard van de Nintendo Switch uit. Geef een controller aan een vriend om samen of tegen elkaar te spelen op het scherm van de Nintendo Switch. Je kunt ook onderweg de games spelen in handheldstijl waarbij de controllers aan het Nintendo Switch scherm vast zitten. De twee controllers kun je samen of apart gebruiken: de Joy-Con-controllers. Dit is de gekleurde uitvoering waarbij de Joy-Con-controllers die bij het systeem zitten gekleurd zijn in het rood. Switch + Play - speel altijd, overal en met iedereen.

Nintendo Switch - jouw spelcomputer voor thuis en onderweg.

Beleef onderweg dezelfde game-ervaring als thuis, zelfs zonder TV. De inhoud van dit product is:

  • Nintendo Switch systeem.
  • De game Super Smash Bros. Ultimate (digitaal). Let op: de downloadcode van de game is pas vanaf 7 december te gebruiken.
  • Linker en rechter Joy-Con controllers.
  • Nintendo Switch Dock. - Joy-Con Grip.
  • Joy-Con polsbandjes.
  • Stroomkabel.
  • HDMI-kabel.

Let op: De Nintendo Switch kan voortgang in games niet back-uppen. Veel consoles laten gebruikers de voortgang kopieren naar een geheugenkaart om verder te kunnen spelen als de console bijvoorbeeld defect raakt, maar de Nintendo Switch ondersteunt die functie niet. Ben je ooit met een game gestopt omdat je niet genoeg tijd had om te spelen? Met Nintendo Switch speel je jouw favoriete games altijd, overal en met iedereen. Sluit je systeem aan op je TV, om games op het grote TV scherm te kunnen spelen. Dit is de ideale manier om thuis plezier te maken met familie en vrienden. Als je geen TV bij de hand hebt, haal je de Nintendo Switch uit de houder en klap dan de standaard van de Nintendo Switch uit. Geef een controller aan een vriend om samen of tegen elkaar te spelen op het scherm van de Nintendo Switch. Je kunt ook onderweg de games spelen in handheldstijl waarbij de controllers aan het Nintendo Switch scherm vast zitten. De twee controllers kun je samen of apart gebruiken: de Joy-Con-controllers. Dit is de gekleurde uitvoering waarbij de Joy-Con-controllers die bij het systeem zitten gekleurd zijn in het rood.

Switch + Play

  • speel altijd, overal en met iedereen.