Nintendo Labo - Mixpakket

Foutje gevonden?
Nintendo Labo - Mixpakket Switch
Nintendo Labo - Mixpakket
Uit sinds vrijdag 27 april 2018
 
10 prijzen gevonden van 39,95 € tot 74,99 €
Laatste prijswijziging op zaterdag 28 maart 2020
Laatste controle op zaterdag 28 maart 2020

Over Nintendo Labo - Mixpakket

Nintendo Labo is een nieuwe productlijn waarmee je op een interactieve manier kunt bouwen, spelen en ontdekken, speciaal ontworpen om creatieve geesten van elke leeftijd te inspireren. De Nintendo Labo-pakketten geven je in combinatie met een Nintendo Switch-systeem de middelen en technologie om zelf creaties te bouwen, er games mee te spelen, en te ontdekken hoe je met Nintendo Switch-technologie ideeën kunt omzetten naar de realiteit.

Nintendo Labo is een nieuwe productlijn waarmee je op een interactieve manier kunt bouwen, spelen en ontdekken, speciaal ontworpen om creatieve geesten van elke leeftijd te inspireren. De Nintendo Labo-pakketten geven je in combinatie met een Nintendo Switch-systeem de middelen en technologie om zelf creaties te bouwen, er games mee te spelen, en te ontdekken hoe je met Nintendo Switch-technologie ideeën kunt omzetten naar de realiteit.

Met elk Nintendo Labo-pakket kan iedere creatieveling de kartonnen bouwplaten, speciaal ontworpen om samen te werken met de Nintendo Switch en de Joy-Con-controllers, transformeren naar interactieve creaties genaamd Toy-Con. Een piano, een motor, een robot en nog veel meer. Elke Toy-Con wordt door een combinatie met de Nintendo Switch op een andere manier tot leven gewekt. Tijdens het bouwen zul je zelf ontdekken hoe de achterliggende technologie werkt, en zelfs nieuwe manieren uitvinden om met iedere Toy-Con te spelen.

Met Nintendo Labo is het bouwen en ontdekken even leuk als ermee spelen. Elke Toy-Con stelt je voor een geweldige uitdaging en verschillende lagen van complexiteit, en maakt van elke variant een unieke ervaring. Het bouwen van Toy-Con wordt pas echt leuk als je er met familie en vrienden aan begint, mede door het samenwerken en delen van je Nintendo Labo-ervaringen. Als je Toy-Con gebouwd is, kun je deze volledig naar eigen wens personaliseren met stiften, kleurtjes, stickers en verf. De enige limiet is je eigen fantasie.

Nintendo Labo Variety Kit

Deze Variety Kit (Mixpakket) bevat alles wat je nodig hebt om je Toy-Con tot leven te doen komen, inclusief de bouwmaterialen om vijf Toy-Con modellen te bouwen en de relevante Nintendo Switch-software.

  • Toy-Con 01 gamecard voor de Variety Kit
  • Kartonnen bouwplaten x 28 (bevat een extra plaat voor decoratieve doeleinden)
  • Vel met reflecterende stickers x 3
  • Vel met stootkussentjes x 3
  • Koord (oranje) x 1
  • Koord (blauw) x 1
  • Kraagring en sluitring (grijs) x 1
  • Kraagring en sluitring (blauw) x 4
  • Elastiek (groot) x 2 + reserves
  • Elastiek (klein) x 6 + reserves

Toy-Con-modelauto

Plaats de linker- en de rechter-Joy-Con in je zelfgebouwde modelauto en bestuur het via de touchscreenbesturing op de Nintendo Switch. Dankzij de trillingen van de HD-trilfunctie in de Joy-Con-controllers zal de auto bewegen in de richting die jij kiest. Dit pakket bevat materialen om twee modelauto’s te bouwen.

Toy-Con-hengel

Bouw een hengel met een dynamisch draaiende spoel en lijn die bevestigd zijn aan een houder voor de Nintendo Switch. Vang een van de vele exotische vissen die over het scherm van je Nintendo Switch zwemmen door je hengel uit te werpen en je lijn met haak te laten zakken. Zodra de Joy-Con die in de spoel verwerkt zit begint te trillen, zul je om de vis te vangen de lijn snel binnen moeten halen en de hengel omhoog moeten trekken.

Toy-Con-huis

Als je verschillende blokjes in de openingen aan de zijkant en onderkant van het huis stopt, wordt het mogelijk om met een schattig wezentje op het scherm van je Nintendo Switch te communiceren, het te voeren of er games mee te spelen. Elk blokje heeft een unieke vorm en wordt herkend door de infraroodbewegingssensor op de rechter-Joy-Con die bovenin het huis verwerkt is.

Toy-Con-motor

Rijd naar nieuwe, onbekende bestemmingen met je eigen motor. Bouw een werkend stuur waar links en rechts een Joy-Con in verwerkt zit, en in het midden een Nintendo Switch wordt geplaatst. Druk op de startknop, draai aan het rechterhandvat om gas te geven en ga op in het raceavontuur dat zich op het scherm van je Nintendo Switch afspeelt. Sturen doe je door in de juiste richting te leunen of het stuur naar links en rechts te bewegen.

Toy-Con-piano

Je kunt een volledig werkende piano met dertien toetsen maken die je muzikale akkoorden tot leven brengt, zodra deze gecombineerd worden met een Nintendo Switch-systeem en de rechter-Joy-Con. Tijdens het spelen detecteert de infraroodbewegingssensor in de rechter-Joy-Con welke toetsen worden ingedrukt. Deze worden daarna direct afgespeeld door middel van de ingebouwde speakers van het gamesysteem. Je kunt zelfs knoppen bouwen en toevoegen om nieuwe geluidseffecten en tonen te maken. Opkomende muzikanten kunnen ook experimenteren met hun eigen muzikale creaties.

Andere uitvoeringen