Moto Racer 4

Foutje gevonden?
Moto Racer 4 Switch
Moto Racer 4
Uit sinds donderdag 25 oktober 2018
 
2 prijzen gevonden van 32,99 € tot 34,99 €
Laatste prijswijziging op vrijdag 3 januari 2020
Laatste controle op dinsdag 26 mei 2020

Over Moto Racer 4

In een wereld die gedomineerd wordt door freestyle en het nemen van risico's, race je overal ter wereld met jouw stijl. Moto Racer 4 is een racespel waarin jij over asfalt- en zandwegen scheurt! Word een expert in drifts, wheelies, scherpe bochten en andere technieken om een plaats op het podium te verdienen! Personaliseer en upgrade je motor, tot hij perfect voor jou is! Baan je een weg door Moto Racer 4 en geniet van de verbluffende uitzichten! Ontdek sluiproutes om zo jouw tegenstanders te slim af te zijn! Geniet van 2 game-modi; Asphalt en Dirt! In Asphalt raas je over de weg op topsnelheden, en in Dirt rijd je op een echte Motocross bike over het parcour! Van de VS, tot in de Himalaya's door de woestijn, in Moto Racer 4 vlieg je met 150 km/u door gevaarlijke, adembenemende parcours. Obstakels, bikkelharde tegenstanders, het verkeer en de politie zullen je het vuur aan de schenen leggen. Ga van het terrein en maak gebruik van de unieke eigenschappen van elk parcours om de beste binnenwegen te vinden. Speciaal voor de Switch-editie zijn de Sliced Peak en Antique Antics downloadbare content toegevoegd, die de Bumpy Ride, Drifting Away, Ice Edge en de Trident Temple circuits beschikbaar maken.
In een wereld die gedomineerd wordt door freestyle en het nemen van risico's, race je overal ter wereld met jouw stijl. Moto Racer 4 is een racespel waarin jij over asfalt- en zandwegen scheurt!
Word een expert in drifts, wheelies, scherpe bochten en andere technieken om een plaats op het podium te verdienen!
Personaliseer en upgrade je motor, tot hij perfect voor jou is!
Baan je een weg door Moto Racer 4 en geniet van de verbluffende uitzichten!
Ontdek sluiproutes om zo jouw tegenstanders te slim af te zijn!
Geniet van 2 game-modi; Asphalt en Dirt! In Asphalt raas je over de weg op topsnelheden, en in Dirt rijd je op een echte Motocross bike over het parcour!
Van de VS, tot in de Himalaya's door de woestijn, in Moto Racer 4 vlieg je met 150 km/u door gevaarlijke, adembenemende parcours. Obstakels, bikkelharde tegenstanders, het verkeer en de politie zullen je het vuur aan de schenen leggen. Ga van het terrein en maak gebruik van de unieke eigenschappen van elk parcours om de beste binnenwegen te vinden.
Speciaal voor de Switch-editie zijn de Sliced Peak en Antique Antics downloadbare content toegevoegd, die de Bumpy Ride, Drifting Away, Ice Edge en de Trident Temple circuits beschikbaar maken.

Andere uitvoeringen

Moto Racer 4

03 nov 2016
bestel nu!!
24,99 €

Moto Racer 4

03 nov 2016
bestel nu!!
14,98 €