Minecraft - Story Mode: The Complete Adventure

Foutje gevonden?
Minecraft - Story Mode: The Complete Adventure Switch
Minecraft - Story Mode: The Complete Adventure
Uit sinds donderdag 21 juni 2018
 
6 prijzen gevonden van 29,95 € tot 52,90 €
Laatste prijswijziging op vrijdag 15 februari 2019
Laatste controle op vrijdag 15 februari 2019

Over Minecraft - Story Mode: The Complete Adventure

In Minecraft Story Mode - The Complete Adventure voor de Nintendo Switch speel je als de held Jesse en begeef je je op een gevaarlijke missie in de Overworld om de wereld van de vergetelheid te redden.

The Complete Adventure bevat alle acht episodes van Minecraft - Story Mode (inclusief episodes 6, 7 en 8 van de Adventure Pass).

Minecraft fans beleven hun eigen avontuur!

Minecraft fans kunnen op een ongekend nieuw avontuur gaan dat ze zelf vormgeven! Alle keuzes die zij maken, bepalen het verloop van hun eigen spel en dit allemaal in de ongelooflijke wereld van Minecraft. Speel de rol van Jesse, die samen met zijn vrienden een spannend avontuur onderneemt om de Orde van de Steen te vinden en daarmee de wereld van vergetelheid redden. Met Minecraft - Story Mode beleven fans een uniek, persoonlijk en meeslepend verhaal dat ze zelf vormgeven, net als de wereld in Minecraft.

Beleef een compleet nieuw avontuur in de geweldige wereld van Minecraft. Nu kun je niet alleen je eigen wereld vorm geven, maar ook een nieuw verhaal beleven in deze wereld, dat verandert met elke keuze die je maakt. Kruip in de huid van Jesse, die samen met zijn drie vrienden de Ender Draak hebben verslagen. Samen zijn ze op hun best: Warrior, Redstone Engineer, Griefer en Architect. Op EnderCon ontdekken ze dat er iets behoorlijk mis is. Ze moeten op een moeilijke reis om de Orde van de Steen te vinden en de wereld redden!

Andere uitvoeringen

Minecraft

22 jun 2018
bestel nu!!
29,95 €