Mario + Rabbids: Kingdom Battle Gold Edition

Foutje gevonden?
Mario + Rabbids: Kingdom Battle Gold Edition Switch
Mario + Rabbids: Kingdom Battle Gold Edition
Uit sinds dinsdag 26 juni 2018
 
Laatste prijswijziging op zondag 30 juni 2019
Laatste controle op maandag 27 januari 2020

Over Mario + Rabbids: Kingdom Battle Gold Edition

Dit is het verhaal van een onverwachte ontmoeting tussen de meest iconische games-held aller tijden, Mario, en de brutale, chaotische & schattige Rabbids. De wereld van Mario + Rabbids Kingdom Battle zit vol geflipte figuurtjes, mooie omgevingen en waanzinnige werelden om te verkennen. Ga met ze op avontuur en ervaar het Paddenstoelenrijk zoals je dat nog nooit hebt gedaan! Een nieuwe wereld, aangepakt door de ondeugende Rabbids maar tjokvol geheimen en hommages aan de klassieke Mario-games!

Mario + Rabbids Kingdom Battle Gold Edition bevat:

 • Game
 • Speciale Gold keyart
 • Alle digitale content van de Season Pass (via downloadcode):
 • Donkey Kong DLC: een nieuw avontuur met drie gekke helden, nieuwe wereld om te verkennen en een nieuwe tactische ervaring
 • Pixel Pack (8 wapens in 8-bit stijl)
 • Steampunk Pack (8 wapens in steampunk stijl)
 • Ultra Challenge Pack (8 Ultra Hard Challenges en 5 nieuwe coöpmappen)

Dit is het verhaal van een onverwachte ontmoeting tussen de meest iconische games-held aller tijden, Mario, en de brutale, chaotische & schattige Rabbids. De wereld van Mario + Rabbids Kingdom Battle zit vol geflipte figuurtjes, mooie omgevingen en waanzinnige werelden om te verkennen. Ga met ze op avontuur en ervaar het Paddenstoelenrijk zoals je dat nog nooit hebt gedaan! Een nieuwe wereld, aangepakt door de ondeugende Rabbids maar tjokvol geheimen en hommages aan de klassieke Mario-games!

Legendarisch avontuur

Zitten je vijanden je op de hielen? In MIJN videogame? Dat is waarschijnlijker dan je denkt! Maar je hoeft niet bang te zijn, want we hebben een verschrikkelijk handige gids in elkaar geflanst over hoe je flink wat Rabbid-konten kunt schoppen. Er zijn een paar simpele gevechtsregels waar je je aan moet houden. Kijk rond op het slagveld, let op waar je vijanden zich verbergen en zoek de beste tactische plekken om ze uit te schakelen. Zoek dekking om schoten te ontwijken en schiet. Raak ze recht tussen de ogen! Als je dit vaak genoeg herhaalt, ben je binnen de kortste keren een sluipschutter. Neem samen met Mario, Rabbid Peach en Rabbid Luigi deel aan een legendarisch avontuur om hun vrienden te redden en de rust te herstellen in het Paddestoelenrijk!

Tactisch avontuur

Ontdek een reusachtige wereld, los fantastische puzzels op en versla onberekenbare vijanden op het slagveld. Elk personage heeft beschikking over handige vaardigheden waarmee je de strijd in je voordeel kunt beslissen. Elk van je teamgenoten heeft toegang tot een vaardighedenschema, waarin je vaardigheden en upgrades ontgrendelt in de loop van de game. Met een techniek zoals Mario's Heldenzicht, kan Mario op een vijand schieten zodra hij in zijn gezichtsveld komt. Dat kan een groot tactisch voordeel opleveren. Het is altijd belangrijk om te weten welke vaardigheden je tot je beschikking hebt en om ze goed in te zetten om schade aan te richten en je teamgenoten veilig te houden.

Doldwaze duels

Voor het eerst hanteren Mario en zijn vrienden ongebruikelijke wapens om doldwaze duels aan te gaan met hun tegenstanders. Elk personage heeft een persoonlijk arsenaal om te vechten tegen heel veel verschillende vijanden. Bestuur een team van 3 personages en ga knallende uitdagingen aan!

Donkey Kong DLC

Een nieuw avontuur met drie gekke helden - Beleef een nieuw verhaal en werk samen met Rabbid Peach en twee nieuwe helden, de geliefde bananenheld Donkey Kong en de koppige Rabbid Cranky, om te zorgen dat Rabbid Kong zijn plan niet kan uitvoeren.

Een enorme wereld om te verkennen - Geniet van uren gameplay met gevechten, unieke uitdagingen en tactische avonturen in een verdraaide wereld vol iconische Donkey Kong taferelen en ondeugende Rabbids. Demonstreer je vaardigheden met originele Banana Zones, legendarische Giant Puzzles en talloze uitdagingen.

Een vernieuwde tactische ervaring - Verander het tij van de strijd met een verzameling aan nieuwe vaardigheden van Donkey Kong en Rabbid Cranky en combineer nieuwe bewegingen om je vijanden te verslaan. Confronteer nieuwe vijanden en bazen waaronder twee Shark-Rabbid luitenanten die er alles aan doen om je in de weg te staan.

 • Gold Edition bevat alle DLC van de Season Pass waaronder Donkey Kong DLC, Pixel Pack, Steampunk Pack en de Ultra Challenge Pack.
 • Beleef met Mario, Rabbid Peach en Rabbid Luigi een episch avontuur om hun vrienden te redden en het Paddenstoelenrijk te herstellen!
 • Verken vier iconische landen vol schatkisten en geheimen, kraak verbluffende puzzels en versla onvoorspelbare vijanden.
 • Gebruik een arsenaal van meer dan 250 wapens met unieke eigenschappen en mogelijkheden.
 • Kies drie personages die elkaar goed aanvullen op basis van hun specifieke eigenschappen, die je steeds verder kunt verbeteren.
 • Dankzij het turn-based vechtsysteem kun je alle tijd nemen om tactische keuzes te maken, voordat je vijanden op hun beurt terugslaan.
 • Werk samen met een vriend op hetzelfde systeem in aanvullende coöp-uitdagingen met drie niveaus, diverse doelstellingen en de mogelijkheid
 • om met twee Joy-Con te spelen.
 • Beleef een vrolijk avontuur vol humor, epische muziek, levendige animaties en kleurrijke beelden, ondersteund door de Snowdrop engine.
 • De game is in handheldstijl net zo leuk als op je tv-scherm.
 • Dankzij de korte spelsessies is de game perfect om te spelen waar en wanneer je maar wilt.
 • Ontgrendel nieuwe spelfuncties met je amiibo-figuurtjes.