Goosebumps - The Game

Foutje gevonden?
Goosebumps - The Game Switch
Goosebumps - The Game
Uit sinds dinsdag 9 oktober 2018
 
2 prijzen gevonden van 39,99 € tot 40,99 €
Laatste prijswijziging op donderdag 28 maart 2019
Laatste controle op zondag 16 juni 2019

Over Goosebumps - The Game

Ervaar de angstaanjagende leuke wereld van Goosebumps op Nintendo Switch! Je bent in voor iets engs in de spannende NEW Goosebumps videogame. Beleef het kippenvel-universum van R.L. Stine, want monsters zijn uit hun boeken gehaald en willen een grote ravage aanrichten! Weerwolven sluipen door het bos, kabouters lopen onder de voeten en vogelverschrikkers lopen om middernacht. Het is jouw taak om met deze point-and-click-avonturengame te onderzoeken en de monsters te slim af te zijn voordat het te laat is! SPELOVERZICHT: Je moet je verstand gebruiken om de omgeving te onderzoeken, aanwijzingen uit te zoeken en de monsters te slim af te zijn voordat het te laat is! Overleef een trektocht door je buurt, ontrafel de mysteries van het Dodenhuis en sluip na uren door het winkelcentrum: pas dan kun je Slappy confronteren en zijn plannen voor wraak stoppen! BELANGRIJKSTE KENMERKEN: Een point-and-click-avonturenspel in het Goosebumps-universum Speel een NIEUW origineel verhaal door 3 uitgestrekte gebieden Vecht met 22 klassieke en filmmonsters Los puzzels en uitdagingen op om obstakels te overwinnen Face off Against the ultimate challenger - Slappy 60 kamers om te verkennen met meer dan 125 items om te verzamelen Bonuskarakters en -niveaus voor de nieuwe Switch-versie!

Ervaar de angstaanjagende leuke wereld van Goosebumps op Nintendo Switch!

Je bent in voor iets engs in de spannende NEW Goosebumps videogame. Beleef het kippenvel-universum van R.L. Stine, want monsters zijn uit hun boeken gehaald en willen een grote ravage aanrichten! Weerwolven sluipen door het bos, kabouters lopen onder de voeten en vogelverschrikkers lopen om middernacht. Het is jouw taak om met deze point-and-click-avonturengame te onderzoeken en de monsters te slim af te zijn voordat het te laat is!

Speloverzicht

Je moet je verstand gebruiken om de omgeving te onderzoeken, aanwijzingen uit te zoeken en de monsters te slim af te zijn voordat het te laat is! Overleef een trektocht door je buurt, ontrafel de mysteries van het Dodenhuis en sluip na uren door het winkelcentrum: pas dan kun je Slappy confronteren en zijn plannen voor wraak stoppen!

Belangrijkste kenmerken

  • Een point-and-click-avonturenspel in het Goosebumps-universum
  • Speel een NIEUW origineel verhaal door 3 uitgestrekte gebieden
  • Vecht met 22 klassieke en filmmonsters
  • Los puzzels en uitdagingen op om obstakels te overwinnen
  • Face off Against the ultimate challenger - Slappy
  • 60 kamers om te verkennen met meer dan 125 items om te verzamelen
  • Bonuskarakters en -niveaus voor de nieuwe Switch-versie!