Fortnite: Deep Freeze Bundle - Code in Box

Foutje gevonden?
Fortnite: Deep Freeze Bundle - Code in Box Switch
Fortnite: Deep Freeze Bundle - Code in Box
Uit sinds donderdag 15 november 2018
 
Laatste prijswijziging op vrijdag 12 juli 2019
Laatste controle op dinsdag 30 juni 2020

Over Fortnite: Deep Freeze Bundle - Code in Box

Het wereldwijde fenomeen Fortnite is nu ook in een fysieke uitgave verkrijgbaar vanaf 15 november in de vorm van ‘Fortnite: Deep Freeze Bundle’: een speciale retailversie van het razend populaire Fortnite Battle Royale, verkrijgbaar op Nintendo Switch™, PlayStation®4 & Xbox One. Over de Deep Freeze Bundle De Fortnite: Deep Freeze Bundle bevat de Fortnite Battle Royale game samen met premium content en V-Bucks, die kunnen worden gebruikt om in-game items te kopen, zoals outfits en de Premium Battle Pass. De Deep Freeze bundle is je perfecte starterspack voor als je nieuw bent met de game. Voor de doorgewinterde Fortnite gamer zit de Deep Freeze bundle vol met coole collector's items. Over Fortnite In Fortnite Battle Royale strijden spelers om de laatste overlevende te zijn in een 100-speler Player versus player modus. Hier bouwen ze forten, gaan ze de strijd met elkaar aan en moeten ze het langst overleven om de overwinning te behalen. Klik op 'bekijk video' onder de afbeelding om de trailer van de game te bekijken. Inhoud Fortnite: Deep Freeze Bundle Dit product bevat een code in box voor PS4 en Switch. De Xbox One versie bestaat uit een code in de box en een disc (zelfde inhoud overige consoles). Het product bevat de Fortnite Battle Royale game en DLC met de volgende items: 1. Frostbite Outfit 2. Freezing Point Back Bling 3. Chill-Axe Pickaxe 4. Cold Front Glider 5. 1.000 V-Bucks De totale nieuwwaarde van de pack is 50,- Euro consumentenprijs, als je de items los aanschaft ben je dus duurder uit. Indien je deze bundel al gekocht zou hebben en de fysieke pack als nog cadeau krijgt, dan genereert de code in box automatisch 3.000 V-Bucks ter waarde van 30,- Euro consumentenprijs. Het is dus mogelijk om meerdere exemplaren van deze bundel te verzilveren. © 2018 Epic Games, Inc. Epic, Epic Games, Fortnite, Unreal Engine 4, UE4, and their respective logos are trademarks or registered trademarks of Epic Games, Inc in the USA (Reg. U.S. Pat. & TM. Off.) and elsewhere. Published and distributed by Warner Bros. Home Entertainment Inc. All rights reserved WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc.

Het wereldwijde fenomeen Fortnite is nu ook in een fysieke uitgave verkrijgbaar vanaf 15 november in de vorm van ‘Fortnite: Deep Freeze Bundle’: een speciale retailversie van het razend populaire Fortnite Battle Royale, verkrijgbaar op Nintendo Switch™, PlayStation®4 & Xbox One.

Over de Deep Freeze Bundle

De Fortnite: Deep Freeze Bundle bevat de Fortnite Battle Royale game samen met premium content en V-Bucks, die kunnen worden gebruikt om in-game items te kopen, zoals outfits en de Premium Battle Pass. De Deep Freeze bundle is je perfecte starterspack voor als je nieuw bent met de game. Voor de doorgewinterde Fortnite gamer zit de Deep Freeze bundle vol met coole collector's items.

Over Fortnite

In Fortnite Battle Royale strijden spelers om de laatste overlevende te zijn in een 100-speler Player versus player modus. Hier bouwen ze forten, gaan ze de strijd met elkaar aan en moeten ze het langst overleven om de overwinning te behalen. Klik op 'bekijk video' onder de afbeelding om de trailer van de game te bekijken.

Inhoud Fortnite: Deep Freeze Bundle

Dit product bevat een code in box voor PS4 en Switch. De Xbox One versie bestaat uit een code in de box en een disc (zelfde inhoud overige consoles). Het product bevat de Fortnite Battle Royale game en DLC met de volgende items:

  1. Frostbite Outfit
  2. freezing Point Back Bling
  3. Chill-Axe Pickaxe
  4. Cold Front Glider
  5. 1.000 V-Bucks

De totale nieuwwaarde van de pack is 50,- Euro consumentenprijs, als je de items los aanschaft ben je dus duurder uit. Indien je deze bundel al gekocht zou hebben en de fysieke pack als nog cadeau krijgt, dan genereert de code in box automatisch 3.000 V-Bucks ter waarde van 30,- Euro consumentenprijs. Het is dus mogelijk om meerdere exemplaren van deze bundel te verzilveren.

© 2018 Epic Games, Inc. Epic, Epic Games, Fortnite, Unreal Engine 4, UE4, and their respective logos are trademarks or registered trademarks of Epic Games, Inc in the USA (Reg. U.S. Pat. & TM. Off.) and elsewhere. Published and distributed by Warner Bros. Home Entertainment Inc. All rights reserved WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc.