Fitness Boxing

Foutje gevonden?
Fitness Boxing Switch
Fitness Boxing
Uit sinds vrijdag 21 december 2018
 
2 prijzen gevonden van 49,98 € tot 55,99 €
Laatste prijswijziging op woensdag 13 mei 2020
Laatste controle op dinsdag 2 juni 2020

Over Fitness Boxing

Kom van de bank en in beweging met Fitness Boxing!

Met de Nintendo Switch Joy-Con-controllers in je handen moet je stoten, ontwijken en squatten om de bewegingsbesturing te gebruiken. Zo zet je je hele lichaam in beweging, zonder dat je er andere materialen voor nodig hebt! Kies jouw persoonlijke trainer en leer boksbewegingen terwijl je deelneemt aan op boksen gebaseerde workouts op de maat van pophits. Neem deel aan korte, dagelijkse trainingen met verschillende intensiteit, vorder en speel nieuwe circuits, outfits en muziek vrij. In de stand voor twee spelers train je samen met een vriend of gezinslid, of neem je het met elk één Joy-Con tegen elkaar op in een virtuele boksring. Dankzij de mobiliteit van het Nintendo Switch-systeem, kun je Fitness Boxing niet alleen thuis op tv spelen: je speelt het waar je maar wilt in de tafelstijl.

Kom van de bank en in beweging met Fitness Boxing!
Met de Nintendo Switch Joy-Con-controllers in je handen moet je stoten, ontwijken en squatten om de bewegingsbesturing te gebruiken. Zo zet je je hele lichaam in beweging, zonder dat je er andere materialen voor nodig hebt!
Kies jouw persoonlijke trainer en leer boksbewegingen terwijl je deelneemt aan op boksen gebaseerde workouts op de maat van pophits. Neem deel aan korte, dagelijkse trainingen met verschillende intensiteit, vorder en speel nieuwe circuits, outfits en muziek vrij.
In de stand voor twee spelers train je samen met een vriend of gezinslid, of neem je het met elk één Joy-Con tegen elkaar op in een virtuele boksring.
Dankzij de mobiliteit van het Nintendo Switch-systeem, kun je Fitness Boxing niet alleen thuis op tv spelen: je speelt het waar je maar wilt in de tafelstijl.
Fitness Boxing voor Nintendo Switch is vanaf 21 december beschikbaar