Dragon Ball FighterZ

Foutje gevonden?
Dragon Ball FighterZ Switch
Dragon Ball FighterZ
Uit sinds zaterdag 29 september 2018
 
8 prijzen gevonden van 16,64 € tot 34,99 €
Laatste prijswijziging op donderdag 28 mei 2020
Laatste controle op zaterdag 11 juli 2020

Over Dragon Ball FighterZ

Het geprezen DRAGON BALL FighterZ brengt zijn spectaculaire gevechten en de beste krijgers naar NINTENDO SWITCH. In samenwerking met Arc System Works slaagt DRAGON BALL FighterZ erin anime graphics te combineren met gemakkelijk aan te leren, doch moeilijk te meesteren gameplay. Naast het feit dat je de game overal kunt spelen, bevat de NINTENDO SWITCH-versie ook exclusieve features. Spectaculaire gevechten Ervaar combo’s in de lucht, vernietigbare omgevingen en gekende locaties uit de DRAGON BALL-anime aan 60FPS. 3vs3 Tag/Support Laat spelers toe te trainen en meer dan één vechter/stijl onder de knie te krijgen, wat voor een meer diepgaande gameplay zorgt. Verbluffende anime graphics Dankzij de Unreal Engine en het getalenteerde team van Arc System Works is DRAGON BALL FighterZ een verbluffend spektakelstuk. Let op: definitieve releasedate is nog niet bekend, 31 december 2018 is een fictieve datum die wij aanpassen zodra de daadwerkelijke verschijningsdatum bekend is.
Het geprezen DRAGON BALL FighterZ brengt zijn spectaculaire gevechten en de beste krijgers naar NINTENDO SWITCH.
In samenwerking met Arc System Works slaagt DRAGON BALL FighterZ erin anime graphics te combineren met gemakkelijk aan te leren, doch moeilijk te meesteren gameplay.
Naast het feit dat je de game overal kunt spelen, bevat de NINTENDO SWITCH-versie ook exclusieve features.

Spectaculaire gevechten
Ervaar combo’s in de lucht, vernietigbare omgevingen en gekende locaties uit de DRAGON BALL-anime aan 60FPS.
3vs3 Tag/Support
Laat spelers toe te trainen en meer dan één vechter/stijl onder de knie te krijgen, wat voor een meer diepgaande gameplay zorgt.
Verbluffende anime graphics
Dankzij de Unreal Engine en het getalenteerde team van Arc System Works is DRAGON BALL FighterZ een verbluffend spektakelstuk.
Let op: definitieve releasedate is nog niet bekend, 31 december 2018 is een fictieve datum die wij aanpassen zodra de daadwerkelijke verschijningsdatum bekend is.

Andere uitvoeringen

Dragon Ball FighterZ

26 jan 2018
bestel nu!!
19,98 €

Dragon Ball FighterZ

26 jan 2018
bestel nu!!
17,49 €