Broken Sword 5: The Serpent's Curse

Foutje gevonden?
Broken Sword 5: The Serpent's Curse Switch
Broken Sword 5: The Serpent's Curse
Uit sinds vrijdag 21 september 2018
 
2 prijzen gevonden van 29,99 € tot 29,99 €
Laatste prijswijziging op vrijdag 25 oktober 2019
Laatste controle op donderdag 14 november 2019

Over Broken Sword 5: The Serpent's Curse

Lente in Parijs. In een galerie klinkt een schot ... Een overval ... een moord ... en het begin van een nieuw en episch Broken Sword avontuur. Ze hebben alleen hun logisch denkvermogen, hun ideeen over goed en slecht en een wrang gevoel voor humor - kunnen George en Nico de mensheid van de ondergang redden? Kenmerken: - Adventure Point + Click klassieker. - Collectie van beide episodes, eerder verschenen op PC. - Deel 5 in de Broken Sword reeks, ontwikkeld door Revolution Studios en ingesproken door de originele cast van Broken Sword 1. - Nieuwe animaties en geluiden, speciaal gecreeerd voor de console versies. - Controls volledig herwerkt voor besturing via een controller, inclusief ondersteuning voor controller-specifieke functies (bijv. PS4 touchpad).

Lente in Parijs. In een galerie klinkt een schot ... Een overval ... een moord ... en het begin van een nieuw en episch Broken Sword avontuur. Ze hebben alleen hun logisch denkvermogen, hun ideeen over goed en slecht en een wrang gevoel voor humor - kunnen George en Nico de mensheid van de ondergang redden?

Kenmerken

  • Adventure Point + Click klassieker.
  • Collectie van beide episodes, eerder verschenen op PC.
  • Deel 5 in de Broken Sword reeks, ontwikkeld door Revolution Studios en ingesproken door de originele cast van Broken Sword 1.
  • Nieuwe animaties en geluiden, speciaal gecreeerd voor de console versies.
  • Controls volledig herwerkt voor besturing via een controller, inclusief ondersteuning voor controller-specifieke functies (bijv. PS4 touchpad).