Big Buck Hunter

Foutje gevonden?
Big Buck Hunter Switch
Big Buck Hunter
Uit sinds vrijdag 19 oktober 2018
3 prijzen gevonden van 20,38 € tot 39,99 €
Laatste prijswijziging op donderdag 27 juni 2019
Laatste controle op donderdag 27 juni 2019

Over Big Buck Hunter

Speel thuis de beste Arcade Hunting Game! Big Buck Hunter is de nummer 1 in arcade-jachtgames ter wereld. Voor het eerst komt Big Buck Hunter naar Nintendo Switch !. Deze snelle arcade shooter is toegankelijk voor alle leeftijden, met gemakkelijk op te pikken en arcade-achtige gameplay te spelen. SPELOVERZICHT: Big Buck Hunter brengt de arcade-ervaring naar je woonkamer met deze snelle, verslavende arcade-shooter! Reis de hele wereld rond en versla wilde dieren op exotische locaties. Speel alleen of met een vriend om te strijden om de hoogste score, of om te proberen tal van uitdagingen aan te gaan.. De perfecte game voor de Big Buck-jagersfan, met gemakkelijk op te pakken besturingselementen die nog steeds een uitdaging vormen voor ervaren spelers. BELANGRIJKSTE KENMERKEN: - 2-player arcade shooter - Gevaarlijke ontmoetingen met dieren voor extra punten - 33 totaalniveaus - Meer dan 100 badges en prestaties te verzamelen BONUSINHOUD - Extra niveaus in de versie van New Switch Online leaderboards minder

Speel thuis de beste Arcade Hunting Game!

Big Buck Hunter is de nummer 1 in arcade-jachtgames ter wereld. Voor het eerst komt Big Buck Hunter naar Nintendo Switch !. Deze snelle arcade shooter is toegankelijk voor alle leeftijden, met gemakkelijk op te pikken en arcade-achtige gameplay te spelen.

Speloverzicht

Big Buck Hunter brengt de arcade-ervaring naar je woonkamer met deze snelle, verslavende arcade-shooter! Reis de hele wereld rond en versla wilde dieren op exotische locaties. Speel alleen of met een vriend om te strijden om de hoogste score, of om te proberen tal van uitdagingen aan te gaan.. De perfecte game voor de Big Buck-jagersfan, met gemakkelijk op te pakken besturingselementen die nog steeds een uitdaging vormen voor ervaren spelers.

Bellangrijkste kenmerken

  • -2-player arcade shooter
  • Gevaarlijke ontmoetingen met dieren voor extra punten
  • 33 totaalniveaus
  • Meer dan 100 badges en prestaties te verzamelen

Bonusinhoud

  • Extra niveaus in de versie van New Switch
  • Online leaderboards minder