ATV Drift & Tricks

Foutje gevonden?
ATV Drift & Tricks Switch
ATV Drift & Tricks
Uit sinds donderdag 22 november 2018
 
Laatste prijswijziging op vrijdag 3 januari 2020
Laatste controle op dinsdag 7 juli 2020

Over ATV Drift & Tricks

ATV Drift & Tricks is nu ook voor de Switch verkrijgbaar! In ATV Drift & Tricks race je op verschillende ATV's door de meest ruige terreinen. Neem het op tegen sterke tegenstanders en raas als eerste over de finishlijn. Genoeg van de klassieke tweewielige motors? Ga voor een ATV. Kies je voertuig, pas deze aan naar jouw wensen en begin te crossen. ATV Drift + Tricks bevat vier verschillende game modi: - Quick Race - Championship - Hot Lap - Time Attack Zoek je nog meer uitdaging? Laat je tegenstanders zien dat jij de beste bent door allerlei trucs uit te halen; front-flips, poseringen in de lucht, of zelfs een handstand op je quad. Win het kampioenschap, verover de eerste plek en wordt de beste ATV racer.

ATV Drift & Tricks is nu ook voor de Switch verkrijgbaar! In ATV Drift & Tricks race je op verschillende ATV's door de meest ruige terreinen. Neem het op tegen sterke tegenstanders en raas als eerste over de finishlijn. Genoeg van de klassieke tweewielige motors? Ga voor een ATV. Kies je voertuig, pas deze aan naar jouw wensen en begin te crossen.

ATV Drift + Tricks bevat vier verschillende game modi:

  • Quick Race
  • Championship
  • Hot Lap
  • Time Attack

Zoek je nog meer uitdaging?

Laat je tegenstanders zien dat jij de beste bent door allerlei trucs uit te halen; front-flips, poseringen in de lucht, of zelfs een handstand op je quad. Win het kampioenschap, verover de eerste plek en wordt de beste ATV racer.

Andere uitvoeringen

ATV Drift & Tricks

26 okt 2017
bestel nu!!
4,99 €